Szerintetek is idegesítő ha nagynéném sűrűn akar
telefonon beszélni velem ?
Figyelt kérdés
Engem kicsit frusztrál mikor egy nap vagy négyszer felhív mert a család hogy van, jönnek e vendégek hozzánk már mint a nővéremre és a sógoromra gondolok ezalatt meg unatkozik és felhív persze beszélek vele csak kicsit zavaró szerintem akkor is beszélni ha nincs mondanivaló igazából.
Majd megbánod, ha már nem lesz. Én is nagyon bánom így utólag, hogy nem beszéltem többször apámmal, aki már nem él.
Igaz, ő közelebbi rokon volt, mint egy nagynéni, de ettől még elviselhetnéd a hívásait. Mondd neki, hogy napi egyszer beszéljetek inkább csak.
De ne utasítsd el, hogy heti kétszer, meg ilyenek. Ez nagyon csúnya dolog, ezzel nagyon megbánthatod. Ki tudja mennyi ideje van hátra, nem hiányzik neki az elutasítás.
2022. szept. 11. 20:52
12/19 Darius- válasza:
Igen
2022. szept. 11. 21:04
13/19 anonim válasza:
Engem egy kicsit se idegesít, ha nagynénéd sűrűn akar telefonon beszélni veled.
2022. szept. 11. 21:16
14/19 anonim válasza:
"Persze, beszélek vele". Hát ne beszélj! Ne engedd, hogy eszköz legyél bárkinek is a kezében. Ő nem téged szeret, hanem magát szórakoztatja, mert nincs tekintettel rád. Valószínűleg szenilis is, el is felejtette az előző hívásait. Senki füttyszavára nem kell ugranod, a saját életedet kell élned.
2022. szept. 11. 22:01
15/19 anonim válasza:
Ha engem így hivogatnak, ha fel is veszem, feszült ahngon közlöm, h mondd gyorsan, most éppen nem jó. Ha nem sürgős, akkor kélek hagyj, mert dolgom van, dolgzom/meetingelek/mennem kell ide/oda szia.
2022. szept. 11. 22:07
16/19 anonim válasza:
Hat nekem a nagynéném az egyik legbetegebb ember akit valaha láttam, egész nap bőg, amiért nincs gyereke, férje, ha leviszi a kukát 10d elmodja hogy ő a nap hőse… nem tudom ki bírnám ezt…
2022. szept. 11. 23:13
17/19 anonim válasza:
Igen, idegesítő. Nem kicsit.
2022. szept. 12. 03:43
18/19 NTBS válasza:
Ha téged zavar igen. Fokozatosan szoktasd le erről.
2022. szept. 12. 07:21
19/19 anonim válasza:
Amikor eleged van, akkor megfogod szám letilt és azt mondod szarakodik a telefonod.
Ha egy kis idő eltelik majd vissza rakod és talán ő is megunja, mondván, hogy úgysem jó a telefonod amikor hív ezért nem ér el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.