Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Akik a nagyszülőkkel egy...

Akik a nagyszülőkkel egy házban nőttek fel, azoknak ez milyen problémákkal járt?

Figyelt kérdés
Ha pl elváltak a szüleid, és anyukáddal kénytelenek voltatok a nagyszülőkhöz költözni. Milyen problémákat, és kényelmetlenségeket okozott ez a felállás? Tinikorban pl.? Generációs különbségek?

2022. szept. 6. 19:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%
Engem főleg apai nagyszülők neveltek
2022. szept. 9. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekként laktam nagyszüleimnél szüleimmel, míg nem volt pénz elköltözni. Folyamatosan beleszóltak egymás dolgába, ez még hagyján, de nagyapám masszív alkoholista volt, tönkretett mindenkit idegileg. Lopta a pénzt, ordibált és baromi igénytelen volt.

Később, mikor elköltöztünk (nem messze, az utca túlsó végébe) engem sokszor vissza vittek egy-egy hétre, mikor nagyapámnak durvább időszaka volt, hogy nagymamámat támogassam lelkileg, 12-13 éves voltam. Utáltam. Nem fürdött nagyapám, folyton összevizelte magát, baromi büdös volt az egész házban. Egy darab szobában voltam egész nap, mert nagyim nem mert kiengedni hozzá, csak wc-zni mehettem ki. Borzalmas volt, gyűlöltem. Olyan hetedikes lehettem, mikor végre elpatkolt az öreg, akkor lett vége ennek a szenvedésnek, bár azon a nyáron megint leköltöztettek nagyimhoz, hogy a gyászban támogassam, az is elég lehúzó volt lelkileg.

2022. szept. 14. 08:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért utolsó, szép szüleid lehettek hogy ekkora terhet raktak egy kisgyerek nyakába...
2022. szept. 14. 09:06
 14/14 anonim ***** válasza:
Sajnos én öreganyámmal nőttem fel hát borzalmas..
2022. dec. 30. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!