Akik a nagyszülőkkel egy házban nőttek fel, azoknak ez milyen problémákkal járt?
Gyerekként laktam nagyszüleimnél szüleimmel, míg nem volt pénz elköltözni. Folyamatosan beleszóltak egymás dolgába, ez még hagyján, de nagyapám masszív alkoholista volt, tönkretett mindenkit idegileg. Lopta a pénzt, ordibált és baromi igénytelen volt.
Később, mikor elköltöztünk (nem messze, az utca túlsó végébe) engem sokszor vissza vittek egy-egy hétre, mikor nagyapámnak durvább időszaka volt, hogy nagymamámat támogassam lelkileg, 12-13 éves voltam. Utáltam. Nem fürdött nagyapám, folyton összevizelte magát, baromi büdös volt az egész házban. Egy darab szobában voltam egész nap, mert nagyim nem mert kiengedni hozzá, csak wc-zni mehettem ki. Borzalmas volt, gyűlöltem. Olyan hetedikes lehettem, mikor végre elpatkolt az öreg, akkor lett vége ennek a szenvedésnek, bár azon a nyáron megint leköltöztettek nagyimhoz, hogy a gyászban támogassam, az is elég lehúzó volt lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!