Hány nagyszülőt szerettek/szerettetek a négyből, és melyiket/melyeket?
Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 10:11
A kérdező szavazást indított:
Mind a négyet.
Hármat.
Kettőt.
Csak az egyiküket.
Egyiküket sem.
66 szavazat
1/21 anonim válasza:
Anyam szuleit. Bar 8 meg 20 eves voltam mikor meghaltak,vszoval tul sok emlekem nincs. Apam anyjat ruhelltem, az apjat meg nem is ismertem, meghalt szuletesem elott.
3/21 anonim válasza:
Egyet, de kettőt nem is ismertem.
4/21 anonim válasza:
Anyám szüleit.
Apámmal és a családjával sosem volt kapcsolatom.
5/21 anonim válasza:
Anyai nagymamámat. A másik nagymamámat ritkán láttam, messze élt tőlünk, és finoman szólva elég furcsa volt. Mindkét nagypapám meghalt jóval a születésem előtt, őket nem ismerhettem.
N
6/21 anonim válasza:
Anyai nagyanyám igazi, gyűlölködő boszorkány volt, egy könnycseppet sem ejtettem, mikor meghalt. Az apai nagymamám még él, ő egy angyal.
A nagyapáimat nem ismertem.
7/21 anonim válasza:
Igazán igazán egyet. Egyet nem ismertem, a másik kettővel pedig voltak pozitív és negatív élményeim is, nem mondhatom, hogy nem szerettem őket, de igazi, feltétel nélküli szeretetet csak az egyik nagyszülőmtől kaptam, és nyújtani is neki tudtam.
8/21 anonim válasza:
Minden nagyszülőm meghalt mielőtt megismerhettem volna őket, kivéve az anyai nagymamámat, ő egy tündér, imádom, anyukám helyett anyukám.
9/21 anonim válasza:
Anyám szüleit szintén. Mamám sajnos 12 éve meghallt, papám 84 éves és szerencsére jól van.
Apám anyját ismerem még, de egyáltalán nem szeretem és megvan rá a nyomós okom.
10/21 anonim válasza:
Az egyik nagymamám meghalt kamasz koromban de őt szerettem. A másik nagymamám most is él őt is szeretem. Az egyik nagypapámmal sose volt igazi nagypapa unoka kapcsolatom, max kiskoromban játszott velem. A másik nagypapám pedig nem ismertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!