Mit tegyek ha minden éjszaka attól félek,hogy a szomszéd szobában lakó idős, beteg nagymamámmal történik valami? (elesik, nem tud felállni)
Lassan a fáradtság a munkám,szüleim munkája rovására megy. Eddig nappal nem volt gond vele,egyedűl felöltözött meg reggelizett, elpakolt reggeli után 3fokos lépcsőn le-fel járt, olvasott....
Három éve van itt, kb 3-4éjszaka volt hogy elesett,nem tudott felállni az ágyból. Akkor kezdődött ez a fóbiám. Aztán elmúlt. Most kapott egy garat gyulladást éjjel-nappal köhög. (Voltunk vele ma ügyeleten). Tegnap éjszaka állítólag kiabált nekem....de van hogy csak elképzeli....,lehet hogy nem ébredtem fel. Nagyon kimerítette a köhögés és láz. Félek a ma,holnap,holnapután éjszakától.
Sajnos 30+osan itthon ragadtam,millió oka van,de szerintem ha most lelépek nem segít semmin.
Szia,
Szerintem egy bébiőrt izzítsatok be. Ha kiabál, akkor azt simán meg fogod hallani... illetve nem is kell hogy kiabáljon, elég ha beszél.
Lehet kapni időseknek való riasztót, SOS-gombot. Van csuklón viselhető és nyakba akasztható is.
Ha elesik a mamád, s nem tud felkelni, megnyomja a gombot, ti meg felébredtek a hangra...
Az első két válaszoló leírta, mit vegyél, szerintem is jó megoldás.
A legmélyebb tiszteletem a tiéd, hogy nem teszitek a nagyit egy intézménybe sem. Nehéz hónapok várnak rád, és tényleg nagyon tisztellek, amiért gondozod őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!