Rossz ember vagyok, ha csak pár hetente megyek a nagyszüleimhez a mindent jobban tudó, kioktató nagypapám miatt?
Nagypapám 80 felett van, de jóval kevesebbnek néz ki, és igazából egész életében neki volt igaza mindenben.
Az angoltól kezdve (nem beszél nyelvet) az olyan tanácsokig, hogy miért tanultam tovább, miért nem elégedtem meg gyári munkával, miért hosszú hajam stb.
Legnehezebben viszont azt viseli, hogy nem értek a férfias dolgokhoz, pl. nem tudok (nem is akarok) szerelni, és inkább lányos vagyok belül (nem vagyok hetero, de nem tudja)
Nagyon ügyelek rá, hogy olyankor menjek, mikor a nagymamám is otthon van, mert ő próbálja visszafogni., de így is nehéz, főleg hogy mamám gyakran mondja, hogy nekik csak mi vagyunk.
"mamám gyakran mondja, hogy nekik csak mi vagyunk".
Akkor talán nem kellene úgy viselkedni, hogy elmarják még azt is, aki eddig ment! Ki a fene megy olyan helyre szívesen, ahol ilyesminek teszi ki magát?
Ilyenek az idősek sajnos. Nekem mindkét nagyszülőm így viselkedek, én nem is megyek ha nem muszáj, de nem is hiányolnak :D még apámat se pedig nagymamámnak a saját fia (nagyapám mostoha) pedig rengeteget segít neki és támogatja pénzzel, még a mi rovásunkra is, tőlünk előbb sajnálja ha adnia kell, ehhez képest undorító ahogy vele viselkednek, nem látják szívesen csak ha munka van vagy pénz kell, a köcsög mostoha nagyapám meg folyton beszól neki, üvöltözik vele, ő meg nem reagál semmit, bezzeg velünk tud keménykedni, nekem is beszól nagyapám de ha megvédem magam még engem csitítanak el. Nagyanyám is pofázik a háta mögött, szembe nem meri mert gerinctelen érdekember.
Szörnyű az egész, elszomorító hogy ilyenek a családi kapcsolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!