Mennyi súrlódás volt nálatok, amikor a nagyszülőt bevontátok a csecsemőgondozásba/gyereknevelésbe?
Semennyi.
Mi együtt lakunk anyóssal, de sose használtuk bébiszitternek. Viszont nem is vettem beleszólásnak, ha elmondta, hogy ő anno mit csinált. Volt, hogy kipróbáltam, bejött, volt, hogy nem.
Intelligencia kérdése.
Nem vontam bele, ellenben anyám kéretlenűl is tolta a sok okosságát. Aztán még a pelenkát se tudta ráadni az első gyerekünkre, a védőnőmet halálba zaklatta egy ezer éve kivont tápszer miatt, a középső tejfehérjés gyerekemet megtömte olyannal amiben van tejszámrazék minden formációja, "me nincs ennek a gyereknek baja, csak szoknia kell" aztán lesokkolódott mikor a gyerek tiszta kiűtés lett, még örülhetek, hogy nem lett komolyabb baja hasmenés és hasfájás mellett..
Nagyon sokat tudnék mesélni..
A legnagyobb problémám, hogy 0 tisztelet nincs bennük felém, férjem felé, nem vagyunk gyerekek. 0 következetesség. Mi vagyunk a szülők, mi hozzuk a szabályokat, amiket be kell tartani. Számomra nincs olyan, hogy a nagyszülő csak kényeztessen. Tartsa be a szabályaimat, és ne csessze el a gyerekemet azzal, hogy mindent megenged neki, akár az asztalra is 💩 csak ne hisztizzen.. 3 gyermemet nevelünk, ebből 2 sni-s. Persze ez megint csak fán terem szüleimnek, és én vagyok a kettyós, a gyerekeimnek nincs bajuk - szerintük-
A legkevésbé sem szeretem rájuk hagyni őket. De tudom milyen nagyszülő nélkül felnölni.
8as: ezt miből szűrted le?
Nekem pont, hogy azt üzeni, hogy szeretne jó, következetes szülő lenni, amibe nem fér bele az, hogy a nagyszülők az általuk kijárt utat magasról lesz@rják, ezáltal őket sem tisztelve.
Nem mellesleg a naGyszulok ezzel a gyereknek se tesznek jót..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!