Másoknak vannak olyan nagyszülei akik megvesznek minden teleshopos/zepteres/átveréses dolgot?
Figyelt kérdés
Lehet valamit kezdeni ezzel a helyzettel? Mi sokszor próbáltuk elmagyarázni hogy csak becsapják de nem hatott rá2022. júl. 15. 09:00
1/17 anonim válasza:
ha nem látják, hogy sz.r és felesleges, van rá pénzük, vegyék csak. nem tudsz veluk mit csinálni. egyébként nem minden rossz, amit árulnak :)
2/17 anonim válasza:
1: nem minden rossz, csak épp 10x-esen túlárazott....
3/17 anonim válasza:
ez sem feltétlenül igaz, vettem én már kis grillezot nagyon jó áron...
4/17 anonim válasza:
Ha van rá pénzük, és úgy érzik, jó döntés, nem nagyon lehet beleszólni.
5/17 anonim válasza:
Rengeteg hasonló kérdésre emlékszem itt, meg más fórumokon is. Régebben még taroltak az ún. utaztatós átverések, mikor "ingyenesen" elvitték a nyugdíjasokat valami falusi vendégfogadóba, adtak nekik valami low-cost ebédet, és utána beindult az agymosó rendezvény, plusz az erőszakos tukmálás... Hogy vegye meg a bio-eco-hiperszuper takarót 300.000 ft-ért, amitől minden baja elmúlik..... Kb. 3ezer forintos teszkós termék színvonalú cucc volt....
6/17 anonim válasza:
Igen, a 90-es években mentek ezek a buszos kirándulások. Bedobálták a jelentkezési lapokat a levélládákba. Párszor mi is elmentünk, de nem vettünk semmit. Iszonyú mérgesek voltak...
7/17 anonim válasza:
Az én nagymamám szerencsére nem volt ilyen, beosztotta a kis nyugdíját szépen. A párom nagyija viszont botrány volt, minden vackot megvett, aztán elajandekozta, nekünk is. Csomó használhatatlan limlom méregdrágán. Egyedül pont a Zepter az ami szerintem zseniális, imádom az edényeit, táljait, konyhai cuccait.
8/17 anonim válasza:
7: OK, a Zepter minősége tényleg nem rossz, de akkor is túlárazott.
Ma már egy sima vasedény boltban, vagy lakásfelszerelési áruházban is lehet kapni ehhez mérhető minőséget - jóval olcsóbban.
9/17 anonim válasza:
Ja, ezek a buszos kirándulások! Csóró egyetemistaként szórakoztunk vele hogy elmentünk többre, ingyen kaja, pia amennyi belénk fért. Még az elején, mikor nem volt bevezetve nyugdíjas korhatár. Mikor jöttek hogy vegyünk valamit, határozottan megmondtuk hogy nem nyert, ha gondolja próbálkozhat itt velünk órákat, de nincs értelme. Mindig feladták, mi meg mentünk várost nézni ha volt szabad program, vagy ittunk tovább ingyen ha nem.
10/17 anonim válasza:
A barátom szülei voltak ilyenek, jó párszor beugratták őket. A másik ilyen erőszakos értékesítési forma az ún. területi képviselő alkalmazása. Ez gyakori volt az iskolákban, jól is ment, mert melyik szülő merné elutasítani a gyerek tanárát? Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!