Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mi lehet az oka, hogy a...

Mi lehet az oka, hogy a nagyiért jobban rajong a kis unoka, mint az édesanyáért? Folyt.lenn..

Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlenül, amikor azt mondja a kisgyermek /3 éves/, hogy nem szereti az anyukáját, nem akarja,semmit nem akar vele! Mint nagyszülő sokat vigyázok rájuk, szigorú is vagyok, mert nem engedek neki meg mindent, ha szeleskedik elveszem a játékát stb. mégis mindig engem akar, velünk akar lenni, nem az anyukával. A tesóját, apukáját, tatát is nagyon szereti, de az anyukájára azt mondja, hogy nem szereti, pedig mindig úgy gondoltuk kicsit talán el is van kapatva részéről. Mit tegyek? Miért viselkedik igy a kicsi?

#danika3
2022. ápr. 18. 08:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Sokat vigyázok a gyerekekre! Nálam még nagyobb az elvárás, mert mindig elmondom, hogy nagyon szeretlek benneteket, de nem dobálunk semmit el, nem ütünk meg senkit, szót fogadunk, mert ha nem akkor elveszem a játékot, kisbiciklit stb. Gyszert én is szoktam beadni, orszizni is szoktam, etetni is stb., mint odahaza a szülők. Anyuka dolgozik! Amikor eljövők tőlük már sir, hogy ne akarja, maradjak ott. NEM AKAROM AZ ANYUKÁJA ELLEN! Részemről nincs elmajmolva! Igaz,nagyon sokat mondom, hogy nagyon szeretem, de neked is szeretni kell anyát stb.! Erre mégis a nem a reakciója! Hát nem tudom?!
2022. ápr. 18. 10:00
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Hány éves vagy, "nagyika"? Mert nem lehetsz 120, ha az alatt vagy, akkor pont úgy emlékszel a gyerekeid kiskorára, ahogy én az enyémekére. Ezek a dolgok pedig ugyanígy megvoltak a "mi időnkben" is. Az már nekem sincs meg, hogy napra pontosan mennyi idősek voltak egy-egy szituban, de, hogy volt ilyen és kb. mikor, az pontosan megvan. :)
2022. ápr. 18. 10:05
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Hol bukott le a kérdező, hogy kamu? Akartam volna válaszolni érdemben is, de ha kamu, akkor azt már nem írom le, mert felesleges.
2022. ápr. 18. 21:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Lehet jobban elkényezteti
2022. ápr. 18. 22:50
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
13-as mint egy dszekta oylanok vagytok.. még ha kamu is a kérdés sokaknak segíthet a válasz , mert ilyen lehet a valóságban.
2022. ápr. 28. 09:47
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
15.: Milyen szekta? Én nem jelentettem ki, hogy kamu, csak megkérdeztem, hogy a többiek szerint hol bukott le a kérdező.
2022. ápr. 28. 10:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyszülős voltam :) Nincs benne semmi rossz. Anyámék addig elvoltak a másik két testvéremmel. Az utazós nagyanyámhoz 9 éves koromtól egyedül vonatoztam. Attól kezdve én lettem a nagyszülő látogató még felnőtt koromban is.
2022. máj. 8. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!