Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit lehet tenni ilyen nagymama...

Mit lehet tenni ilyen nagymama esetén?

Figyelt kérdés
13 éves a fiam. Anyósom egy dolog, hogy pénzt ad azért, mert segít neki a gyerek. Mondjuk direkt megkértem, hogy ilyen miatt ne, mert ne azért segítsen, mert pénzt kap érte. Ez egy dolog. De hogy a sógorom 20 évvel ezelőtti kiszöszölődött, kopott, lukas ruháit adja ide, hogy az az én gyerekemnek még nagyon jó lesz, mert milyen szép és divatos és milyen drága volt. Már elmondtam finoman, hogy nem tetszik a gyereknek, nem fogja felvenni, kérdezze meg a gyereket, hogy neki tetszik e. De nem ért. Most már akkor adja oda, mikor én nem vagyok ott, a fia, meg az unokája pedig nem mond ellent. Tudom, dobjam ki, de az a baj, hogy utána keresi, hogy hol az a szép ruha és vegye fel a gyerek.
2022. márc. 28. 17:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
#10 nem egyforma a mérleg. B nem nagy pénzt ad, most egy ezrest adott. Nem is akarok anyagias lenni. De míg az egyik unoka bringát kapott, a másik egy 15ezres plüst, addig az én fiam egy kB 5ezres,össze rakhatatlan valamit. A másik két unokához elutazik másfél havonta, pedig ők 300 kmre laknak, de elmegy egy hétre, süt főz nekik, mennek ide oda. Hozzánk nem jön, mert messze lakunk és rossz a közlekedés (40 km, 50 perc, egy átszállás, oda 300 km, 4 átszállás, 4 óra utazás). Pedig itt is maradhatna nálunk. De mi vigyük el hozzá, mert sokat kell utazni hozzánk. Így egy évben kB 2x jön 3 napra. Fel nem hívja az unokáját soha, elvárja, hogy mi hívjuk. Persze fel szoktuk, ezen nem múlik. De csodálkozik azon, hogy az unokája nem ragaszkodik hozzá, hogy nem akar menni hozzá. Mert mindig azt fújja, hogy a másik két unoka hogy szereti őt. Az enyém is szeretné, ha annyit találkozna vele, mint a másik kettő.
2022. márc. 29. 09:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Először azért sírsz mert pénzt ad, utána meg azért, mert a többiekre költ pénzt a te gyerekedre meg nem.

Itt nem a nagyi agyával van gond..

2022. márc. 29. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!