Nagymamám kivételese normalis? Mi a véleményed róla?
11. Sehol nem írtam higy rakják ki az anyjukat a házbó (1. Mgiscsak az anyjuk úgyhogy nem is akarják 2. Nem is tudnák ha fizeti a számlákat és nem töri szét a házat)
Csak idéztem abból hogy milyen jogaik vannak a tulajdonosoknak amit belinkeltem. Mindenki döntse el hogy mit kezd az infóval, beleértve a kérdezőt is aki a véleményünket kérte.
De még az is eszembe jutott hogy nem biztos higy szerencsés lenne együtt élni a két felnőtt férfiből egynek is egy ilyen rosszindulatú banyával. Úgyhogy kérdező ezt a részét ne bánd. Elmúlna a nyugalom, nem lenne apádnak egy szabad és nyugodt perce se ha odaköltözne.
A havi pénz nem jogos pláne ha albérletben élnek nem is értem miért fizetik. Talán félnek az anyjuktól. Nem tudok másra gondolni, valószínű domináns személyisége van az anyjuknak, a két fiúnak meg lehet hatni a lelkiismeretére. De ezt a sok pénzt félre is tudnák rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!