Ahol nagyjából ugyanolyan távolságra laknak a nagyszülők, ki jár többet unokázni?
Olyan esetre gondolok, hogy nincs óriási eltérés abban, hogy melyik nagyszülő páros milyen messze lakik, tehát nem azért nem jár az egyik fél olyan gyakran, mert 500 km-re vannak, a másik fél meg a szomszéd utcában.
Ha mindkét oldalon normális a viszony a rokonok között, akkor van-e látványos eltérés valamelyik fél javára? Anyós is megy olyan gyakran unokázni, mint a lányos nagymama?
Itt egyedül a te stílusod kritikán aluli szerintem.
Egyébként igen, én bármikor nagyon szívesen látom anyósomat. Tudja, hol a határ, nem ül állandóan a nyakunkon, ha itt van, nem oktat ki is szól bele mindenbe, szóval tőlem jöhet nyugodtan, jókat szoktunk beszélgetni.
Nem, a nyakamra nem járhat folyton senki, de nem is ezt teszi.
Hát nézd. Nekem szüleim és anyósomék is a szülőfalumban élnek, tőlünk 16 km-re.
Egyik szülő páros sem tud jönni, nincs kocsijuk,a közlekedés botrányos. Mi szoktunk menni, bár szüleimhez többet mint anyósékhoz. (náluk nem olyanok a körülmények, ahova szívesen viszem a gyerekeimet)
Nyáron költözünk mi is vissza, végre kész a saját házunk. Hogy ki mennyit fogja látni a lányaimat, nos ez nem rajtam múlik igazán.
Anyós nem jön annyiszor, mert nem az én anyám, hanem nekem akárhogyan is nézem, egy idegen, aki mellett feszült vagyok.
Természetesen jöhetne, de nincs közös témánk, ő mászkálósabb, én ücsörgősebb, amikor idejön, akkor én kalauzolom ide-oda, mert a párom természetesen dolgozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!