Nem tudom most mit tegyek?
A leírtak - és a saját (sajnálatos) élettapasztalatom okán - azt gondolom, hogy a lányodra ugyanolyan erőszakosan szívtad rá magadat, mint ahogyan próbálod most erre a kislányra is. Nem csodálkozom azon, hogy a lányod depressziós lett. (Amúgy szegénynek orvosi segítségre lett volna szüksége, nem válásra, mint megoldásra)
Hagyd békén azt a gyereket, tartsd be a havi 2 órát, az időd többi részében meg gondolkodjál a múltadon, hol rontottad el a saját gyerekednél, esetleg kérj terápiás segítséget, hátha még nem késő.
Az sose nem késő.
#10: pont ezt akartam írni! 😂😂😂
Valami nem kerek a mesében...
16.: Én is még 63%-on álltam, aztán reggelre már 28% (7-es vagyok).
Az elején bevallom voltam olyan hülye, hogy a nagyi könnyek meghatottak.
Nem is értem miért finomkodtam egy ilyen erőszakos öregasszonnyal szemben.
Most gondoljatok bele, ti mit szólnátok, ha valaki nagyon durván kicseszne veletek, aztán az apja, nagyanja, vagy bármelyik pereputtya odaállítaná a képét?? Ugye, hogy nektek se tetszene?
Kérdező! Te mégis miből gondolod, hogy bármi közöd van az unokához? Talán te tartottad a gyertyát, vagy mi? Esetleg beszállsz az anyagiakba? A mikulás csomagot kihangsúlyoztad (szerintem ha havi szinten komolyabb összeget beleadnál, akkor arról szólna az egész kérdés, vagy neked csak jogaid vannak??), de az annyit ér, mint te, kb. 2 forintot.
Durván toxikus és manipulatív vagy, aki ráadásul inkorrekt is! Mit képzelsz magadról, hogy rátörsz a másikra, követelőzöl, manipulálod a gyereket? ÉN a te módszeredhez hasonlóan csak annyit csinálnék, hogy na megjött a mama, gyerekem kint lehetsz az udvaron a hidegbe a nagymamával, vagy bent megeheted a marcipán tortát, ha nem sietsz, megesszük :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!