Nagyanyám azért bunkózik velem, meg szemétkedik a telefonba mert nem megyek haza segíteni. Alig vártam,hogy eljöhessek tőlük,mert minősíthetetlenül bántak velem , otthon is állandóan balhéztak. Most meg elvárja,hogy menjek haza segíteni?

Letiltottam a számát
Nagyon jól tetted. Maradjon is így, a saját érdekedben!

Ezt a történetet már többször is leírtad itt. Nem tudom mit vársz, mégis ki tudná itt megmondani kívülállóként, hogy mi lenne ebben az abnormális családban, helyzetben a helyes viselkedés?
Nyilván a nagyszüleid is másképp látják, másképp gondolják, mint ahogy Te is másképp élted meg az elmúlt éveket, anyukádat meg inkább nem minősítem...

Akkor is felneveltek.
Anyád vállalta, hogy kint pénzt keres.
A biztosította, hogy a szülei megfelelő körülmények között tudjanak téged fölnevelni.
Az a minimum, amit megtehetett.
Tisztességes, hogy a nagyszüleid a házba fektették, amit majd anyád és te örökölsz.
Etettek, ruháztak, lakhatásod volt, tanultál, felnőttél.
Nem lehetett nekik könnyű, keserves lehetett, mert nem vagy egy egyszerű alak, mint ahogy neked sem volt könnyű anya nélkül.
Hálával tartozol nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!