Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan tudnám kíméletesen...

Hogyan tudnám kíméletesen elmagyarázni?

Figyelt kérdés
Nagymamám vett egy LMBTQs szatyrot és most mindenhova azzal megy. Amikor rákérdeztem, hogy miért vette azt válaszolta: Mert szép színes. Hogyan tudnám kíméletesen elmondani neki a jelentését?
2021. dec. 18. 18:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%

Nekem továbbra is kérdés, hogy a szatyron van-e valami "love is love" vagy hasonló felirat, ami alapján tényleg lehet köze az lmbtq-hoz. Mert manapság tényleg sokan kiborulnak az egyszerű szivárványszínű dolgokon is, pedig az nem jelent a világon semmit. Szivárványszínű tárgyak (főleg gyerekjátékok és ruhák) már bőven azelőtt voltak, mielőtt a nem ciszheteró emberek csoportja nevet kapott volna és bármilyen mozgalom szerveződött volna köréjük.

A szivárványszín csak egy színsor, ami a szabályossága miatt tetszetős és népszerű, nem kell tőle frászt kapni. Ha valamilyen "közellenség" mozgalom a fekete-fehér színkombinációval kampányolna, akkor azt sem lehetne hordani?

De ha még tényleg lmbtq-hoz kapcsolódik is a szatyor, szerintem én sem szólnék akkor sem. Az öregek tényleg mindenfélét hordanak, nem is nagyon tudják, és nem is nagyon érdekli őket, mi van rajta. Az idén láttam egy bácsit "blow job is better than no job" feliratú pólóban. Biztos valami turkálóban vette, és annyit látott belőle, hogy egyszerű, fekete és jó rá. Kicsit megmosolyogtató volt, de egy pillanatra sem gondoltam azt, hogy tényleg azért vette fel, mert egy vén kéjenc.

2021. dec. 18. 21:35
 12/14 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a kutya nem foglalkozik vele, hogy myilen táska van nála.
2021. dec. 19. 00:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A mi szomszéd idős néninknek a kedvenc pólója egy fekete póló, aminek az elején a Terminátor van fekete napszemüvegben és gépfegyverrel a kezében, a háttérben minden lángol. :D Imádja a pólót, gyakran van rajta, az egyetlen unokájától kapta. Szerintem nem egy Terminátor alkat a néni. Sőt, nagyon kedves. :) Mondta is már, hogy "tudom, hogy nem ilyen vén öreglányoknak való ez a ruha, mint amilyen én vagyok, de az unokámtól kaptam, úgyhogy nem érdekel: ha valakinek nem tetszik, ne nézze". :) Szerintem nagyon menő benne. XD
2021. dec. 19. 14:09
 14/14 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem pontosan tudja mit jelent, egy provokatív vénasszony.
2021. dec. 19. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!