Hogyan tudnám kíméletesen elmagyarázni?
Nekem továbbra is kérdés, hogy a szatyron van-e valami "love is love" vagy hasonló felirat, ami alapján tényleg lehet köze az lmbtq-hoz. Mert manapság tényleg sokan kiborulnak az egyszerű szivárványszínű dolgokon is, pedig az nem jelent a világon semmit. Szivárványszínű tárgyak (főleg gyerekjátékok és ruhák) már bőven azelőtt voltak, mielőtt a nem ciszheteró emberek csoportja nevet kapott volna és bármilyen mozgalom szerveződött volna köréjük.
A szivárványszín csak egy színsor, ami a szabályossága miatt tetszetős és népszerű, nem kell tőle frászt kapni. Ha valamilyen "közellenség" mozgalom a fekete-fehér színkombinációval kampányolna, akkor azt sem lehetne hordani?
De ha még tényleg lmbtq-hoz kapcsolódik is a szatyor, szerintem én sem szólnék akkor sem. Az öregek tényleg mindenfélét hordanak, nem is nagyon tudják, és nem is nagyon érdekli őket, mi van rajta. Az idén láttam egy bácsit "blow job is better than no job" feliratú pólóban. Biztos valami turkálóban vette, és annyit látott belőle, hogy egyszerű, fekete és jó rá. Kicsit megmosolyogtató volt, de egy pillanatra sem gondoltam azt, hogy tényleg azért vette fel, mert egy vén kéjenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!