Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Melyik nagyid főz finomabban?...

Melyik nagyid főz finomabban? Szoktál enni náluk? Mit ettél utoljára a nagyidnál?

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 21:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Apai nagyanyámat soha nem ismertem,még egy kép sincsen róla,fogalmam sincs hogy nézhetett ki vagy hogyan főzhetett,mivel elhunyt mikor apám 13 éves volt.Anyai nagyanyám nagyon-nagyon jókat tudott készíteni,egyik finomabb volt mint a másik,de arra már egyáltalán nem emlékszem hogy mit ettem nála utoljára,mivel az már 7-8-9 éve is volt,nem tartjuk a személyes kapcsolatot.
2021. dec. 16. 23:48
 12/19 anonim ***** válasza:
29%
Pszintén mit nem kérdeztél még meg a melyik nagymamád kérdéskörben?
2021. dec. 17. 00:34
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Az anyai ági. Szerencsés vagyok, mert 2 házra laknak tőlünk, szóval hetente minimum kétszer suli után hozzájuk megyek ebédre. Tegnap salátaleves és rakott krumpli volt a menü, ma ugyanez lesz.
2021. dec. 17. 07:39
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
Anyai mama kb 1x látott, sose volt kíváncsi rám mai napig se. Apai nagyi ritkán szokott sütni, jó sütiket csinál.
2021. dec. 17. 08:15
 15/19 anonim ***** válasza:
72%
Az apai nagyi főz jobban, ami nem is nagy teljesítmény, mert az anyai nem tud főzni, de anyám sem. Az apai viszont szeret és tud is, így bármi amit nála eszünk nagyon finom.
2021. dec. 17. 08:39
 16/19 anonim ***** válasza:
27%
Egyikuk se vmi nagymester a fozesben, de sutesben nagyon jok mindketten. Az anyai agi legalabb ehetot tud fozni, de az apai agie sokszor leginkabb ehetetlen. Elobbinel utoljara husveti sutiket ettem, utobbinal kaposztas lepenyt.
2021. dec. 18. 00:02
 17/19 anonim ***** válasza:
83%

Sajnos az apai nagyi át nem ismertem. Az anyai nagymamám olyan rosszul főz, hogy nagyon megtanultam jópofát vágni a legcarabb kajához is 😅

Utoljára csirke paprikást ettem nála. 2havonta találkozunk, szóval olyankor (mivel ő mindig készül) minden alkalommal eszünk. Tragikus volt 😬

De a világért se bántanám meg. Inkább betúrom, mert tudom h sok munkája volt benne

Viszont az ő anyukája, a dédim nagyon jól főzött.

Mindent is tudott csinálni. Imádtam őt is és a főztjét is

2021. dec. 18. 16:32
 18/19 anonim válasza:
100%
Nekem mindkét mamám nagyon tudott főzni (sajnos, már mindkettő meghalt), de az anyai nagyiét jobban szerettem. Az anyai nagyim 25 éve meghalt, de még mindig emlékszem a borsólevesére, a palacsintájára és a krumplis rétesére (persze minden mást is istenien készített el). Az apai nagyim viszont a barátfülében volt verhetetlen.
2021. dec. 21. 07:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Mivel a faterom felőli mama már nem tud főzni jelenlegi helyzetében ezért anya mutterja :D
2021. dec. 21. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!