Melyik nagymamád szereted jobban? Mi a keresztnevuk?
Nekem anyai nagyanyám egy drága kincs a világ legjobb nagymamája Ilonka mamám.
Apai nagymamám, Kati egy gonosz senkit nem szeret, még engem sem szerintem pedig egyetlen unoka vagyok apai ágon.
Sajnálom, hogy nálad így alakult a kapcsolatod az egyik nagymamáddal!
A nagypapáimat sajnos nem ismertem.
Viszont, mindkét nagymamámat nagyon szerettem! A nagymamáknál jobban senki nem tud szeretni!
Hiányoznak nagyon! Egyikük 12 éve, másik 2 éve hunyt el.
Már szüleim sincsenek sajnos.
Néhai nagymamám Erzsébet, őt nem ismertem, nagyon kicsi voltam, amikor meghalt. Állítólag vele nagyon jóban lettem volna, jó anya/nagymama volt. Állítólag. Hogy a valóságban mi lett volna, ha, sosem tudom meg.
Még élő nagyanyám Gabriella. Kiprodukálta, hogy ne akarjak vele kapcsolatot tartani. A vér nem kötelez szeretetre. Annak ellenére, hogy minden nyáron elmentem hozzá, kezdetben akár egy egész hónapot is, a végére egy hét is sok volt, egyszerűen nem jött össze, utáltam ott lenni, mindig figyelni a viselkedésemre, hogy mit mondok, hogy kapjam tőle a kritikát és a máig hülyeségnek tartott véleményét arról, amiről fingja sincs, de osztani az észt, azt nagyon tudta, meg mártírkodni. Köszönöm, nem.
Sajnos csak egy mamám van,apai ágon nincs(miután apám sincs,nem tart igényt gyerekre)
De nagyon szeretem ,azt az egy mamám,Éva💟
Eddig ő segített sok mindenbe,most én neki (pedig nekem is kéne segítség:(( )
Tavasszal meghalt a Papám,szóval probalok minnél többet segíteni neki. Lehet..soha nem lesz már a régi..
Apai nagyanyámat szeretem jobban, neki én vagyok az egyetlen unokája és a közelünkben lakik, a másiknak egy vagyok a tíz közül és egy órára van tőlünk.
Alapvetően jó a kapcsolatunk, ő is nagyon szeret engem, szerencsére még jó állapotban van, mindig náluk gyűlik össze a család hétvégén. Viszont szeret kéretlen tanácsokat osztogatni, elvárná, hogy hallgassunk rá és hatalmas szerepe volt abban, hogy szétmentek a szüleim.
Apai nagymamámmal jobb a kapcsolatom. Mindig ő vigyázott ránk kiskorunkban. Náluk csak játszani és enni kellett. Anyai nagymamámmal sem volt rossz a viszonyom soha. De nála mindig gazolni kellett, meg állatokat etetni. Nem is szerettünk a nővéremmel ott aludni. Illetve mamámnak volt egy fajta személyisége, mindig azt szidta a másiknak, aki épp nem volt ott.
Anyai Irén, Apai Erzsébet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!