Szerinted ez durva volt a nagymamámtól?
Figyelt kérdés
Apai nagy anyámnak 2 fia van apám és a nagybátyám, és két unokája van én meg a nagybátyám fia . Azt mondta a nagybátyám meg apám a gyerekei de mi már csak az unokái vagyunk az nem ugyan az. Szeret minket is de megmondta ha nem járnánk oda sem izgatna mivel mi csak unokák vagyunk már neki a fiai az elsők az se érdekli aztm ha anyukám vagy bátyám felesége nem járna oda csak a fiai jarjanak2021. nov. 25. 19:55
11/21 anonim válasza:
#7 "Nekem nincs unokám se gyerekem de szerintem ...." "Szerintem rohadt gáz" Azért jo, hogy max. a kutyád mellöl ilyen határozottan elitéled azt akinek gyereke és unokája van, hogyan kellene neki érezni, viselkedni!
12/21 A kérdező kommentje:
8# 62 éves .
2021. nov. 25. 21:43
13/21 anonim válasza:
Nem gond, hogy így érez, de hangsúlyozni bántó.
14/21 anonim válasza:
Szövegkörnyezet nélkül nem lehet ítélkezni!
Azt pedig nem írtad le, kérdező!
15/21 anonim válasza:
12.:Apám is pont annyi,nála ez már 3-4 éve tart.
16/21 anonim válasza:
11
Igen határozottan gáz és csíra aki így érez a saját gyereke és unokája iránt ha nincs semmi oka rá. Nem kötelező szeretni és kimutatni mi sem vagyunk ilyen család, de nem is mondok ilyet anyámnak ne jöjjön mert nélküle is elvagyok.
Ha neked ez okés akkor kívánom kapd majd ezt meg a gyerekedtől/unokádtól fordítva is csak hogy igazságos legyen a dolog.
18/21 anonim válasza:
Ha amúgy nem voltatok vele rendszeresen bunkók és lekezelőek, elmehet a patvarba az öreglány...
19/21 anonim válasza:
Hagyd már azt a szegény kutyát dik :D
20/21 anonim válasza:
Kizárt dolognak tartom, hogy felhőtlen kapcsolat esetén egyszer csak valaki minden előzmény nélkül ilyet mondana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!