Nagymamával együtt lakás, mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Most fogok ilyen helyzetbe kerülni, eléggé rá vagyok parázva. 1 házból van kialakítva 2 lakás, tehát végülis egymás mellett élés lesz. Szóval ha éltél együtt nagymamával, vagy nagymama mellett, és van tapasztalatod, írj, milyen volt?2021. nov. 21. 17:15
21/23 A kérdező kommentje:
Nincs szüksége segítségre, jó állapotban van. Egy gyermeke van, anyám, aki viszont mozgáskorlátozott, és a gondoskodásunkra szorul. Az én lakásom Anyám tulajdona, ahová a mama költözött most, az pedig az ő tulajdona volt eddig is.
2021. nov. 22. 11:00
22/23 anonim válasza:
Nem éltem velük együtt (hála istennek) csak pár utcával arrébb, de minden nap jártam hozzájuk segíteni, sokszor napi több alkalommal is.
Mai napig megy ez így, amíg szüleim haza nem költöznek külföldről...(kb még 1 év)
Röviden: borzalmas, ne csináld, főleg ha még fiatal huszonéves vagy.
23/23 anonim válasza:
En egy haztartasban nottem fel vele, akarhanyszor hazakoltozom mindig jo. Persze le kell vele meccselni, hogy ne tukmalja ram a kajajat, fozok en magamra stbstb. De egymas mellett lakni szerintrm tok oke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!