Pápám engem szerethet a legjobban?
Figyelt kérdés
Én 16 éves vagyok és van egy 13 éves hugom is papám sajnos kórházban van élet halál közt ma voltunk a munkatársánál és mondta hogy mikor dolgoztak akkor mindig beszélt neki rólam hogy én is akartam volna menni vele dolgozni meg ilyeneket2021. nov. 14. 20:30
1/8 anonim válasza:
Én miatta aggódnék...nem amiatt hogy kit szeret(ett)jobban😕 Ha tudsz még vele kommunikàlni, mutasd ki a szeretetedet.
2/8 anonim válasza:
És ha téged szeret jobban most akkor mész és a húgod orra alá dörgölöd? Inkább menjetek be hozzá és legyetek vele ha tudtok.
3/8 anonim válasza:
Jobbulást Papádnak!
De ez miért érdekes amúgy? Lehet,hogy jobban szeret,lehet,hogy nem
4/8 anonim válasza:
A pápád - aki egyébkén sok millió ember pápája -, egyformán szeret titeket.
5/8 anonim válasza:
Nem igazán értem mit akarsz kihozni a kérdésedből: te most egy rakás idegentől vársz visszajelzést hogy te vagy-e a papa kedvence? Ez nem jött át a viselkedéséből? És csak akkor merül fel benned mikor haldoklik az öreg? Mond hogy nem azon agyalsz, mit hagyott rád, meg mit a tesódra...
6/8 anonim válasza:
Most ezen van a versen hugoddal?
7/8 A kérdező kommentje:
Nem engednek be a kórházba
2021. nov. 15. 05:47
8/8 anonim válasza:
Na vajon miért? És mi köze ennek hogy a papád kit szeretett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!