Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Rossz ember vagyok, ha nem...

Rossz ember vagyok, ha nem fogom sajnálni a nagyanyámat, ha elviszi a covid? Télen elfogadta a kínait annak ellenére, hogy mondtuk neki ne tegye mert úgyis kap Pfizert. Most pedig 2 hónapja nem lehet a harmadik oltásra rávenni.

Figyelt kérdés
Ezek után lehet mást mondani minthogy magának keresi bajt? Aki meg jószándékkal segítene neki azt szólja le.
2021. nov. 14. 11:37
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
69%
29 mert nem akarja bepiszkolni a kezét. Ő populista, és ezzel népszerűséget veszítene, ami fontosabb neki mint az ember élet. Majd úgy oldja meg, hogy ráhárítja a felelősséget mondjuk a munkáltatókra, gondolom már dolgoznak azon, hogy lehetne kibújni a felelősség alól. Orbán nagyon óvatos. De közben jól is jön neki, ha nyuggerek halnak meg. Én egyet remélek, tudom nagyon csúnya, de jövő áprilisban pár százalék fogja eldönteni, hogy full diktatúra lesz-e, vagy szabad Magyarország, remélem a fidesz szavazók nem oltakoznak!!!
2021. nov. 14. 13:02
 32/44 anonim ***** válasza:
89%
Ha szòlnál neki, hogy nem menjen sìelni mert meghalhat, és meghal akkor sajnálnád? Vagy nem mert te szòltál előre? Hülye kérdésre hülye válasz...Ha szereted és kötődsz hozzá hiányozni és sajnálni fogod. Ha nem nem..ennyi!
2021. nov. 14. 13:02
 33/44 A kérdező kommentje:
Hiába kap valaki hamar kínait, ha egyszerűen semmit se ér az időseknek.
2021. nov. 14. 13:04
 34/44 anonim ***** válasza:
83%
Ja, és ebből az következik hogy nem sajnálod ha meghal az idős? Gratulálok trollocska...
2021. nov. 14. 13:19
 35/44 A kérdező kommentje:
Akkor, ha nem veszi fel a harmadikat és ezután kap covidot. Értelmezd kérlek.
2021. nov. 14. 13:37
 36/44 anonim ***** válasza:
96%
Remélem téged fog elvinni a covid, nem a nagymamàdat.
2021. nov. 14. 14:41
 37/44 anonim ***** válasza:
69%
Lehet, hogy a Pfizer már elvitte volna. Kimutatták, hogy szívizomgyulladást okozhat. Szóval nem biztos, hogy nem járt jobban a kínaival.
2021. nov. 14. 14:44
 38/44 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rossz ember vagy, ha ezt kívánod, ettől függ a szeretet? Ettől a kotyvaléktól, hogy valaki adat-e vagy sem? Mostanában tényleg baj van a fejekben. Az én mamám is gyorsan beadatta a 2 kínait, persze nem ért a kora miatt semmit, de már kapott 3. Pfizert. De ha azt mondja, hogy neki nem kell, tiszteletben tartom a döntését és kész,és nem a halálát fogom kívánni. Jézusom...
2021. nov. 14. 20:47
 39/44 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hallottál már az önrendelkezési jogról? Ha a nagyi beteg lenne, és nem menne neki a műtétnek, aminek 50-50 % esélye, hogy sikerül, vagy nem, akkor nem sajnálnád, ha meghal, mert ha megműtik, lehet nem hal meg? Tegyük félre most az oltott-oltatlan vitát. A nagymamád. Ha ő nem veszi fel, akkor vigyázz rá.
2021. nov. 14. 22:11
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Szokás szerint megint a vita a két oldalról.
2021. nov. 14. 22:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!