Rossz ember vagyok, ha nem fogom sajnálni a nagyanyámat, ha elviszi a covid? Télen elfogadta a kínait annak ellenére, hogy mondtuk neki ne tegye mert úgyis kap Pfizert. Most pedig 2 hónapja nem lehet a harmadik oltásra rávenni.
Figyelt kérdés
Ezek után lehet mást mondani minthogy magának keresi bajt? Aki meg jószándékkal segítene neki azt szólja le.2021. nov. 14. 11:37
11/44 anonim válasza:
Te most komolyan nem sajnálnád a nagyid halálát, mert verhetnéd a melled hogy hú de igazad volt? Hát ez több mint szánalmas.. Az egó mindenekfelett mi?
12/44 anonim válasza:
Én is szóltam szüleimnek, 60 felé járnak, mindegyiknek rizikós lenne ha elkapnák, főleg Anyámnak, mert autoimmun beteg. Anyám nem akarta beoltatni magát így se, mindenki nagy döbbenetére, de az orvos végül rákényszerítette, mondván oltási igazolvány nélkül nem léphetett be nyáron még egészségügyi intézménybe. Apám azóta se oltatja be magát, pedig amilyen állapotban van, tuti kórházban kötne ki ha elkapná, a hülye nem látja ezt. Nem is értem. Nem tudok mit kezdeni.
13/44 anonim válasza:
11-es válaszoló megfogalmazta helyettem a lényeget. Taszító kis kölyök lehetsz kérdező.
14/44 anonim válasza:
11:42
Februárban 2 Pfizert kaptam, egy mellékhatás, hogy a cerka kicsit keményebb.
15/44 anonim válasza:
Hát, kínaival az időseket márciustól oltották, melyik télen győzködtétek?
16/44 A kérdező kommentje:
Február/március körül kapta. De a lényeg, hogy az elején. A lényegen talán nem változtat.
2021. nov. 14. 11:59
17/44 anonim válasza:
Valld, be, kérdező, már alig várod, hogy meghaljon a nagyid, hogy amikor kileheli a lelkét, előtte még odamondhasd neki, hogy "na, ugye, hogy igazam volt"! Biztos vagyok benne, hogy most erről fantáziálsz.
18/44 anonim válasza:
A nagyi feleősen gondolkodott, elfogadta, amit kínáltak neki, hogy minél előbb védettséget szerezzen. te meg egy bunkó vagy.
19/44 A kérdező kommentje:
Hát kínaival az idősek nagy védettséget szereztek. Csak Orbán meg a sleppje szedte meg magát rajta. Meg ember kísérleteztek Micimackónak.
2021. nov. 14. 12:05
20/44 anonim válasza:
És ezzel indoklod hogy miért örülnél ha meghalna a nagyid? Utálom Orbánt mint a szart, de te egy undorító alak vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!