Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Rossz ember vagyok, ha nem...

Rossz ember vagyok, ha nem fogom sajnálni a nagyanyámat, ha elviszi a covid? Télen elfogadta a kínait annak ellenére, hogy mondtuk neki ne tegye mert úgyis kap Pfizert. Most pedig 2 hónapja nem lehet a harmadik oltásra rávenni.

Figyelt kérdés
Ezek után lehet mást mondani minthogy magának keresi bajt? Aki meg jószándékkal segítene neki azt szólja le.
2021. nov. 14. 11:37
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
18%
Engem csak az vigasztal, hogy téged a Pfizereddel hamarabb elvisz az ördög.
2021. nov. 14. 12:10
 22/44 A kérdező kommentje:
Moderna. :D
2021. nov. 14. 12:11
 23/44 anonim ***** válasza:
26%
Nem kell foglalkozni ezzel a barommal, folyamatosan írja ki a sátánista propagandista kérdéseit. Ez már a sokadik ma, ezért kapja a fizetést, keményen megdolgozik a pénzéért, csak úgy dől róla az izzadtság. Amúgy milyen érzés népirtásban részt venni, kellemes?
2021. nov. 14. 12:12
 24/44 A kérdező kommentje:
A sok oltásellenes majd a gépen gondolkozzon, hogy megérte-e butának lenni. Amikor az erős immunrendszere cserben hagyja.
2021. nov. 14. 12:13
 25/44 anonim ***** válasza:
92%
Neked mi bajod van utolsó? A kérdező hülye mint a se.gg szüretkor, de a zagyvaság amit ideírtál se semmi.
2021. nov. 14. 12:13
 26/44 anonim ***** válasza:
82%

A Pfizer sem mindenható. Egyik rokonom 3 db ellenére is covidos lett. Állandó ájulással került a kórházba. Sőt, egyik oltás sem mindenható. Ugyanúgy kiütheti a covid az oltottat és fertőzni is tud. Munkahelyemen is rengeteg példa volt rá. Sorra telefonálnak be az oltottak, hogy felkelni sem tudnak. Nem beszélve arról, hogy tesztek bizonyítják, sok embernek még a 3. oltás után sincs elég ellenanyaga.

Szóval mielőtt a gusztustalan, primitív szöveget nyomjátok, nem ártana tájékozódni. Az öreglány helyében le sem szarnálak titeket ezek után.

2021. nov. 14. 12:14
 27/44 anonim ***** válasza:
28%
#23 Kinek kell dolgozni, hogy fizetést kapjak azért, hogy hülyeségeket írogatok ki? Azt hiszem nekem is jól menne, kész vagyok eladni a lelkem. :D
2021. nov. 14. 12:14
 28/44 anonim ***** válasza:
4%
Nem vagy egyedül, ilyen marhaságokat én is ki tudnék agyalni, persze jó pénzért. Álommeló lenne,m homeofficeban XD
2021. nov. 14. 12:18
 29/44 anonim ***** válasza:
35%
Először is, ha ez a járvány tényleg annyira veszélyes lenne, mint amennyire beharangozzák (ami egyenértékű azzal, mintha a pestis pusztítana), akkor az emberek számára nem lenne kérdés az oltás felvétele. Továbbá az, hogy a gyáva miniszterelnökünk csak épp pont akkor nem hajlandó élni a hatalmával, amikor szükség lenne rá, az is tovább erősíti bennem azt a gondolatot, hogy ez a járvány annyira nagyon nem veszélyes. Csak épp annyira, mint a hagyományos influenza, háromszor. Ha tényleg annyira nagyon fontos ez a védőoltás, akkor Orbán Viktor miért nem tette kötelezővé minden magyar állampolgár számára? Persze, ha lopni, csalni, gyűlöletet kelteni kell, akkor ő a kis hazánk vaskezű miniszterelnöke.
2021. nov. 14. 12:18
 30/44 anonim ***** válasza:
96%

Nekem kicsit úgy tűnik, hogy fontosabb szerinted a politika, mint a családtagod egészsége.

Gondolom nagymamád minél előbb védett szeretett volna lenni és nem sejtette előre, hogy nem a legjobb vakcinát kapta.

Szerintem beszélj vele normálisan és értesd meg, hogy aggódsz érte, nyugodtabb lennél, ha felvenne egy harmadikat

Amit írtál a kérdésben elég csúnya dolog.

2021. nov. 14. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!