Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Normális ez a papám és mamámtól?

Normális ez a papám és mamámtól?

Figyelt kérdés
Elmondom először is 21 éves elmúltam, februárban 22 leszek, anyámék elváltak 2009-ben akkor 9 éves voltam, és azóta anyai mamáéknál élünk. Sajnos én nagyfokú rövidlátással szülletem mindkét lencsém -minusz 17-dioptriás... emelett hallássérült is vagyok, magasvérnyomásos. 3 éve baloldali retinám levált arra már csak fényeket látok... pedig 2x megműtöttek. Iskolákat kijártam, 11 osztályom van, levagyok nyugdíjazva mellette 6 órásba dolgozok, havi 185 ezer Ft összejön... abból adok rezsibe stb. Sőt husokat is veszek a havi 80-at otthonra költöm a kozos haztartasba. A helyzet a következő: soha nem mehettem buliba sehova mama s papa nem engedtek mindig mondták hogy : te beteg nyomorult gyerek hova mennél, meg nekem nemlehet baratnöm nem engedik meg hogy szexeljek.! Dolgozzak aztmondták meg vásároljak, rakjam a pénzt stb! Nekem ígykell maradnom! Tegnap egy haverral kimentem kajálni 20:00kor értem haza sötét volt, papám 10x felhivott, kiabalt: gyere haza , gyere haza! Aztan vette a batorsagot kocsiba ült meglatta a kerekparomat az etkezde elott bejott oda utannam es mondta na indulj haza azonnal huzz haza! Egyebkent imadom oket nagyon szerettek gyerekkent is! De nem ertik meg hogy neha kikell kapcsolodni. Anyam meg sose mert nekik szolni mindig az arnyekukba elt, azt tette amit ők mondanak. Egyetlen gyerekek anyam es en egyetlen unokajuk. Papa azzal fenyeget elmond mindenkinek hogy en szorakoznek betegen stb az egesz rokonnak megmajd jol kiosztanak engem a rokonok. Ez nem igaz a rokonok is inkabb biztatnak eljek fiatal vagyok. Egyebkent ide nemjar egyik rokon sem nem beszelnek veluk a sajat testverei sem...
2021. okt. 21. 07:06
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%
Bármikor el költözhetsz felnőtt ember van semmi bele szólásuk sincs és nem tudnak mit kezdeni , ha költözöl
2021. okt. 22. 08:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!