Mitcsináljak mamámmal?
Figyelt kérdés
Apai mamámról van szó...
apai mamám beszél egy rokonnal aki engem is, aput is becsapott pénzel minket nem zavar úgyvagyunk vele ő dolga semmi közünk nincs hozzá! De viszont mama nem beszél a nővérével és én szólok a nővéréhez mert kedves , az viszont neki nem tetszik, én elfogadom hogy ô szól ahhoz aki engem pénzel becsapott de viszont ő háborog hogy beszélek a nővérével! És mindig mondja rajta semmi kapcsolat nem múlik hanem mindig a másik félen
2021. okt. 19. 06:57
1/2 anonim válasza:
Igen mindig a másik fél a hibás :)
Faterom állítása szerint pl. ezért ivott, mert nem beszéltünk vele, elkezdtünk vele többet beszélgetni, erre a piálása új oka, hogy beszélünk vele. Látod-látod nem ő a hibás!
2/2 anonim válasza:
Meg kell mondani, hogy akkor innentöl nems zoltok érte ti se de ö se szoljon bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!