Mitcsináljak? Mindig úgy alakul, hogy hazugság lesz a vége?
Nem élek egy ideje párkapcsolatban,kivűl kiegyensúlyozottnak látszom,meg talán boldognak,de belül szét szakadok .. Volt egy kép, ami a nép alapján félreérthető volt,azt veték ki,hogy a barátnőm..nem is tagadtam,hogy nem lenne az.. Az ismerősi körömbőlsenki nem ismeri..
Viszont volttegnap egy olyan kérdés,hogy ha kiderülne az gáz lenne,nem azt mondom,hogy baj lenne belőle,csak inkább kellemetlen..kevés az esélye,hogy pont attól krtdezzenek rá erre,akiktl a leginkább nem kéne,de a mai világban hamar terjed minden így 100%-ban nem kizárt,de bármi lehet.. Mindenki boldog,hogy a barátnöm közbe nem .. Mondjuk igy nem fárasztanak,hogy miért nncs? Pedig mennyi lehetne,mert helyes vagyok meg ez meg az..de nem èrzem úgy,hogy készen állnék erre,magammal sem vagyok megelégedve nyűgnek èreznék egy társat.
Talán kapard össze magad.
Az itt olvasottak alapján nem csodálom, hogy minden nő messzire elkerül.
A hazugság mindig újabb hazugsághoz vezet. Vállald fel magad, ne menekülj állandóan. Előbb-utóbb úgyis kiderül,amivel nagy csalódást fogsz okozni másoknak,számodra fontos személyeknek. Sokkal rosszabbnak fognak látni,mint most,és nehezebb is lesz helyrehozni az önbecsülésed,meg a mások felé közvetített hibáid.
Nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!