Valóban útszéli egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Mikor borotválom az intim területem nagymamám mindig beleszól mindenbe és azt mondja hogy ilyet egy rendes lány nem csinál ez csak az útszéli lányok szokása.
Hogyan tudnám vele megértetni?
2021. szept. 29. 00:43
22/32 anonim válasza:
Én meg korán kezdtem őszülni, nagyon korán, úgyhogy 18 évesen már festettem a hajamat. Az én nagymamám meg erre szólt be, hogy ugye tudom, milyen nők szokták festeni a hajukat?
Ez van, a nagyik néha kissé le vannak maradva.
23/32 anonim válasza:
E kérdést furának tartom én is. Miért kell a nagyinak ilyenről tudnia. Egyébként egy "nem tudom mi volt a ti időtökben, most ez van, szokványos" mondattal el lehet intézni.
24/32 anonim válasza:
Direkt elmondja a nagyanyjának (vagy előtte csinálja), hogy utána háboroghasson, hogy a nagyi mit szólt rá.
Észlény!
25/32 anonim válasza:
22 😁 de a hajadat latjak , azt viszont nrhezen tudom elkepzelni hogy a kerdezo p.naszore hogy kerult szóba.😅
26/32 anonim válasza:
Ritka fogyatékos lehetsz ha ilyeneket elmondasz a nagymamádnak.
27/32 anonim válasza:
Besz@rtam a válaszokon :D
Nem tudom a nagyi honnan tudja, de hát mindegy.
Mond meg a nagyinak hogy manapság ez a divat, de nyugalom mert a szőrös újra divatba jött megint :)
28/32 anonim válasza:
Ezt hogy kell elkepzelni? Ott tv-zik a nappaliban, te meg odamesz terpeszteni es borotvalkozni? Eleg beteges, hogy elotte csinalod.
30/32 anonim válasza:
Valószínűleg valaki kamuból írta ki a kérdést és élvezetet okoz számára a válaszok olvasása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!