Valóban útszéli egy ilyen lány?
Figyelt kérdés
Mikor borotválom az intim területem nagymamám mindig beleszól mindenbe és azt mondja hogy ilyet egy rendes lány nem csinál ez csak az útszéli lányok szokása.
Hogyan tudnám vele megértetni?
2021. szept. 29. 00:43
1/32 anonim válasza:
Hee???
Minek borotválod a nemiszerved a nagyanyád orra előtt???? WTF??
2/32 anonim válasza:
Nem. Minek kell megosztani a nagymamáddal a szőrtelenítési szokásaidat? Semmi köze hozzá, és nem is kell vele semmit megértetni, magánügy.
4/32 A kérdező kommentje:
De miért gondolja azt hogy én olyan lány vagyok csak mert borotválom?
2021. szept. 29. 00:56
5/32 anonim válasza:
4-es Kérdezd meg tőle! Ha már ilyesmit megosztasz vele, akkor legyél annyira vagány, hogy rákérdezel.
7/32 anonim válasza:
Ő teljesen más időben nőtt fel, akkor még az volt a normális, ha nem volt borotválva. Engedd el a füled mellett.
9/32 anonim válasza:
És ez nyilván közel éjjel egykor jutott eszedbe, hogy megkérdezd...
10/32 anonim válasza:
Amikor majd 80 éves leszel és újra divatba jön a fanszőrzet, akkor meg neked lesz az a bajod, hogy az unokád igénytelen. Bezzeg a te korodban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!