Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Valóban útszéli egy ilyen lány?

Valóban útszéli egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Mikor borotválom az intim területem nagymamám mindig beleszól mindenbe és azt mondja hogy ilyet egy rendes lány nem csinál ez csak az útszéli lányok szokása.

Hogyan tudnám vele megértetni?

2021. szept. 29. 00:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
37%

Hát annyi igaz hogy sok mai szokás, a régebbi idők útszéli nőitől került át a mindennapokba.

Logikusan gondolj bele, ha nem raknád magad rendbe kinek kellenél? Itt Borsodban a 7 éves cigány gyereket ha megkérdezzük pontos elképzelése van arról milyet szeretne maga előtt látni.

2021. szept. 29. 01:52
 12/32 l0m3x ***** válasza:
85%

Én még a szexuális szokásaimat is megoszthatom a mamimmal. Viszont van határ!

Ha a Te mamid konzervatívabb, ne mond el neki, és még tiszteletben is kell tartani a véleményét koránál fogva.

Az Ő véleménye is egy gondolat, de nem kötelezvény.

2021. szept. 29. 01:55
 13/32 anonim ***** válasza:
93%
Nem tudom elképzelni a szitut. Honnan tudja egyáltalán, hogy borotválod? Még anyám se tudta/tudja, hogy hogyan szeretem, nem hogy a nagymamám. 😳 Amúgy meg össze sem függ a szexuális élettel, én majdnem 20 voltam, amikor szexelni kezdtem, de 13 éves koromtól borotválom, mert borzasztóan zavart már akkor is érzetre, látványra, menstruáció közben meg ne is beszéljünk róla, mennyire kellemetlen.
2021. szept. 29. 02:22
 14/32 l0m3x ***** válasza:
88%
#13-as Úgy értettem, hogy megoszthatom a mamimmal probléma mentesen. Olyan mint Svájc. Önálló és független. Véleménye az van, de nem mindíg a dicséret a jó vélemény :)
2021. szept. 29. 02:41
 15/32 anonim ***** válasza:
96%

miért borotválod úgy h lássa?

amúgy meg náluk az ő idejében nem volt divet, most meg más idők járnak mindenki olyanra csinálja amilyenre akarja függetlenül attol h rendes v riherongy

2021. szept. 29. 03:28
 16/32 anonim ***** válasza:
96%
Azt hallottam, hogy régen a prostituáltak szokása volt a borotválás, hogy ne menjen bele a tetű a szőrzetbe. Lehet, hogy ezért mondja a nagymamád is. De lehet, hogy csak a változó trend miatt, ahogy az előző válaszolók írták. Egyb. szerintem se kellene megosztanod vele ezt az infót. 😅
2021. szept. 29. 04:12
 17/32 l0m3x ***** válasza:
87%

Kicsit nyersebben :

Nem a nagyszüleink előtt borotválkozunk. Nem is mondjuk nekik, sőt senkinek, csak annak aki látja (De annak sem). Szóval nem vagy se ku*va, se semmi csak van amit el kehet mondani, meg van amit nem.

2021. szept. 29. 04:14
 18/32 anonim ***** válasza:
68%
Én se vágom miért kell a vényszatyor előtt csinàlnod.
2021. szept. 29. 04:36
 19/32 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez egy troll kérdés 🤔
2021. szept. 29. 06:13
 20/32 anonim válasza:
74%
Szóval ha le vágom a tök szőröm akkor öröm lány vagyok, vagy selyemfiu?
2021. szept. 29. 06:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!