Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A gyerekem vajon érzi, hogy...

A gyerekem vajon érzi, hogy őt nem szereti annyira a nagymamája?

Figyelt kérdés
2 éves, ha meglatja a nagyit azonnal sír és nagyon nehezen hagyja abba. A nagyi nem is próbálkozik barátkozni vele, sőt még be is szól neki, hogy "bújj is el". Az első unokajara majdnem két hónapot vigyázott a nyáron. A mi gyerekunkre egy órát két év alatt. Vajon ezért sír, érezheti, hogyha valaki nem szereti?

2021. aug. 20. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem van rá esély. A kisgyerekeknél is működik egy ilyen "ösztön" féleség, mint mondjuk a kutyáknál. Szerintem, ha megoldhato, ne vigyétek oda a gyereket, ez senkinek sem tesz jót.
2021. aug. 20. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
vagy bántotta amíg nem láttátok
2021. aug. 20. 10:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Az utóbbin én is gondolkoztam, mert egy éves koráig nem félt még tőle. Hirtelen egyik napról a másikra kezdett el sírni ahogy meglatta.
2021. aug. 20. 10:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Viszont nem tudom elkepzelni az anyosrol, hogy bantana szándékosan.
2021. aug. 20. 10:54
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

ha nem szereti a saját unokáját, és szavakkal szándékosan ijesztgeti még előtted is akkor én így látatlanba is el tudom képzelni sajnos :/

sajnos nekem is van egy gonosz nagymamám, mikor kicsiként nála voltam engem is folyton szidott, napi szinten lebarmozott, meg hogy nem vagyok jó semmire, a külsőmre tett megjegyzéseket, és mások előtt is megalázott, szerencsére fizikailag nem bántott, de teljesen együtt tudok érezni

#2es voltam

2021. aug. 20. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem normális a nagyi, de csak szerintem.
2021. aug. 20. 11:27
 7/9 anonim ***** válasza:
21%
MOndjuk mert keveset latja...
2021. aug. 20. 14:09
 8/9 anonim ***** válasza:
43%

Persze, két évesen már simán megérzi, hogy valaki nem szereti. Más a mimikából, hangsúlyokból.

Az már más kérdés, hogy hogy lehet ilyen hülye a kedves magymama 😖😖

2021. aug. 20. 18:27
 9/9 anonim ***** válasza:
59%
Igen a gyerekek megérzik.
2021. aug. 23. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!