Hogy értessem meg a nagyszüeimmel, hogy már más világ van, és nem lehet ùgy élni, mint 50 évvel ezelõtt?
Figyelt kérdés
Tipikus falusi emberek. Nekik a föld a világ közepe, az a rendes gyerek,
aki hazajár kertet ásni és fát hasogatni. Érthető, hogy most már nem, de 10-15 évvel ezelőtt sem szerettek bejárni a városba. Jó tanuló vagyok, tehetséges sportoló, de ők lenézték, mert addig sem otthon segítek. Régen állítólag még hétköznap is ugráltatták a szüleimet, de amikor megszülettem, meghúzták a határt és lealkudtuk havi 2-3 vasárnapra. Amikor 16 lettem és diákmunkázhattam, az volt a bajuk, hogy náluk is lenne is munka nyáron. Most készülünk egyetemre nem tetszik nekik hogy magukra maradnak
2021. aug. 7. 17:16
11/17 anonim válasza:
Az exem szülei is ilyenek voltak. Ha nem fizikai munkát végzel, le vagy nézve mert egy ingyenélő senki vagy. Nekik az az igazi munka ha megdöglesz napi 16 órát a tűző napon, vagy a gyárban. Engedd el, ne hagyd hogy befolyásolják a karriered, csak azért, mert ők egyedül maradnak. Ha nem támogatnak, legalább ne hátráltassanak.
12/17 anonim válasza:
Engedd el a füled mellett. Hidd el 40 év múlva te is hasonló butaságot fogsz mondani az akkori 20-25 éveseknek. Szerintük..
13/17 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Látom finomítottál rajta, így már többen bekajálták. :D :D
14/17 A kérdező kommentje:
Ez nem én voltam nem
Tudom hogy bizonyíthatnam
2021. aug. 8. 03:03
15/17 anonim válasza:
Figyelj, kérdező. Ha van nekik olyan 100 Ha föld, akkor valami nagyon jó szakra kell menj, hogy többet keress. 100 Hektár legelő, rá vagy 20 db szamár, az évi 10 millió támogatás tisztán. Ha szántó, akkor sokkal több. Persze nem azt mondom, hogy ne tanulj, csak azt, hogy a föld érték. És nem az az érték, amit kapsz érte, ha eladod. Hanem maga a föld.
16/17 A kérdező kommentje:
Azért nem úgy gondolják, hogy a diploma hülyeség. Csak azt, hogy a család és kapálás az első, ha mellette van időd ötös tanulónak lenni, király, ha csak kettesre futja, akkor arra
2021. aug. 14. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!