Mást is idegesítene ha minden nap napi 2x átjárna a nagyija állandóan? szeretem meg mindent de már anyut is idegesíti sokszor engem meg főleg...tudom tudom egyszer nemlesz de állandóan ez megy...
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 16:41
11/26 A kérdező kommentje:
az hogy pl anyukám is beteg perpill nem valami jó pacban van és nem érdekli néha őt se a hülyeség.
2021. aug. 3. 16:57
12/26 A kérdező kommentje:
itt is 1 házzal arrébb lakik tőlünk:D
2021. aug. 3. 16:57
13/26 anonim válasza:
Látom, nem vagy hajlandó a kérdésre felelni.
14/26 anonim válasza:
"jó pacban"? Kitalálom: elvon a nagyi a tanulástól, különös tekintettel a helyesírásra.
15/26 A kérdező kommentje:
Azért idegesít mert nekem sincs kedvem a hülyeséget hallgatni erről arról a néniről meg hogy mi történt a faluban stb nincs kedvem mindig bájcsevegni így néha már ki se megyek van most elég dolgon gondolkoznom.
2021. aug. 3. 16:59
16/26 anonim válasza:
Na, csak sikerült összerakni egy majdnem értelmes mondatot.
17/26 anonim válasza:
Otthon dolgozok és igen, baromira.
19/26 A kérdező kommentje:
Köszi, ja és még lehet te vagy a szar ha nem mész ki megint köszönni neki.
2021. aug. 3. 17:17
20/26 A kérdező kommentje:
Holott már lassan 1 hete ez megy. Nem elég egy a másik is 1 házzal odébb😂
2021. aug. 3. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!