Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Papámnak hogy mondjam meg...

Papámnak hogy mondjam meg hogy nem akarok menni dolgozni?

Figyelt kérdés
15.000/nap Nyári szünet van és vitt magával dolgozni 4 napig jó volt de még csak most jön a betonhordás amit ma csinaltam és nagyon rossz csinálni de papám azt hiszi hogy iskolakezdésig fogok menni
2021. júl. 30. 21:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
93%
B.ki nehogy már. Ennyit életedben nem fogsz keresni mostanában, azt elmondom előre. 15e/nap, te jó isten! Két kezemet összetenném, ha ennyit keresnék.
2021. júl. 30. 22:16
 12/27 anonim ***** válasza:
87%

Ennyiért én is megyek napi 8 órára bármikor!

Nevetségesen sokat ad, pláne hogy rokon vagy. Mi nagyanyám házát az öcsémmel (18 és 21 évesek vagyunk) ingyen újítottuk fel, mivel ez alap dolog lenne.

2021. júl. 30. 22:16
 13/27 anonim ***** válasza:
64%

#11 picit el vagy tevedve, 15e naponta az kb. 300 netto havi fizetesben. Nem azt mondom hogy barkinek adnak ennyit, de korantsem az elerhetetlen alomfizetes szintje.

@Kerdezo: ertem en hogy most kicsit kemeny par napig, de azert az gondolom jolesik amikor csak ugy kapsz aputol-anyutol egy uj telot vagy ruhakat vagy barmi mast, ugye?

2021. júl. 30. 22:25
 14/27 anonim ***** válasza:
82%
Én is nő vagyok, és simán megcsinálnám NAPI 15-ért. Más örülne a helyedbe, nem nyafogna. Mi lesz veled később? Fizetés nem jár a lustaságért, az otthon ülésért. Az ilyet meg kell fogni, de fogod ezt még bánni, mert rosszabb idők jönnek.
2021. júl. 30. 22:33
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez már a sokadik ilyen kérdés. Most vagy legalább minden második vidéki kamaszgyereket kőműves segédmunkára fognak, vagy ugyanaz a szerencsétlen irogat ide folyamatosan.
2021. júl. 30. 22:40
 16/27 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ugyanaz, csak itt ott másképp fogalmazna, ugyanazzal a témával, de más esetben.
2021. júl. 30. 22:49
 17/27 anonim ***** válasza:
90%
Gondolj arra, hogy a fáradtság úgyis elmúlik, ez a pénz viszont elég jó, sokáig meg tud maradni.
2021. júl. 30. 23:07
 18/27 anonim ***** válasza:
90%
Gondolj arra a szegény srácra akinek ingyen kellett kitolni a sittet a fürdöből, és ingyen dolgoztatta a faterja maga mellett. :D :D Ja és ő " 16/F "
2021. júl. 30. 23:52
 19/27 anonim ***** válasza:
31%

Kőműves segédmunkásnak napi 15k nem számít soknak, sőt inkább kevés. De aki szerint álommunka betonozni nyáron a 35fokban az is el van tévedve.

De ahogy látom nem otthon segít neki, hanem viszi magával dolgoznia nagyapja, úgyhogy az már valóban nem szívesség alapon megy, szerintem.

Ha nem tetszik akkor meg kell modnani, hogy nem akarsz többet menni, tudom hogy nehéz így megmondani, de nem sok más lehetőség van.

(én biztos nem mennék napi 15-ért betonozni, ahhoz olyan 30ezer körül kezdődne ami számomra elfogadható)

2021. júl. 31. 02:24
 20/27 anonim ***** válasza:
79%
#19 Igazad van, lehet menni a gyártósorra is 800 Ft.-os órabérért. :(
2021. júl. 31. 02:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!