Miért akarják a nagyiék rám erőltetni amit nem akarok? 17/f
Már kezd elegem lenni, hogy mindent rám akarnak erőltetni, amit én nem akarok.
Ma pl abból volt egy hatalmas balhé, hogy miért nem vagyok hajlandó velük (mama, papa) elmenni templomba. Aztán amikor mondtam nekik, hogy ünnepekkor meg ha valamelyik családtagér volt mise mindig elmentem, de had ne kelljen már minden vasárnap oda mennem. Na aztán persze utána következett a megszokott fenyegetőzés, meg ordibálás, hogy ne akarjam megtudni mi lesz akkor ha nem megyek el templomba.
Mégis miért akarják ezt rám erőltetni?
"ne akarjam megtudni mi lesz akkor ha nem megyek el templomba"
Hű, biztos szörnyűséges dolgok fognak történni... Én innentől nem tudnám őket komolyan venni és ezt meg is mondanám, ha csak erőszakoskodni tudnak és fenyegetni, azzal még inkább csak ellöknek maguktól.
Amúgy meg nem mész és kész. Főleg ha nem vagy vallásos, az egész templomosdi csak színjátéknak néz ki. Hozzáteheted, hogy keresztény ember létükre szégyelljék magukat, hogy ilyen erőszakosak és rosszindulatúak.
Komolyan nem értem
Áruld már el nekem mék pizsamában álmodtat, hogy kamu, minek lenne az?
Sajnállak.
Én anno nagyapámmal két korsó sör mellett arról beszélgettem, hogy hogy kell felszedni a csajokat, nagymamámtól pedig a legszebb disznóvicceket tanultam meg.
Tehát a több milliárd vallásos ember mind hülye :D
Minden nap tanul valami újat az ember.
Kérdező, a nagyszüleid pedig tipikus poroszos, maradi emberek. Nem fognak változni.
Nem kell túlgondolni! Odamész nagyfaterhoz egy üveg szilvával (az öregek az ilyet szeretik!), vállba vered barátian, hogy "Figyelj már, öreg! Hagyjuk már a p*csába ezt az egészet, beszéljük már meg, hogy ez nekem nem fekszik!", lepacsizol vele lazán, kicsit megpróbálsz vele a katonakorában felszedett puncikról dumcsizni, minden, még egy kocsmába is elhívhatod, aztán ő majd a nagyanyust is lebeszéli arról, hogy tovább cseszgessenek.
Felnőtt embereknél így működik.
Hát a mi családunkban nem szokás megbeszélni a dolgokat, sőt, nem is lehet...
Most annál a résznél tartunk, hogy nem szólnak hozzám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!