Miért akarják a nagyiék rám erőltetni amit nem akarok? 17/f
Már kezd elegem lenni, hogy mindent rám akarnak erőltetni, amit én nem akarok.
Ma pl abból volt egy hatalmas balhé, hogy miért nem vagyok hajlandó velük (mama, papa) elmenni templomba. Aztán amikor mondtam nekik, hogy ünnepekkor meg ha valamelyik családtagér volt mise mindig elmentem, de had ne kelljen már minden vasárnap oda mennem. Na aztán persze utána következett a megszokott fenyegetőzés, meg ordibálás, hogy ne akarjam megtudni mi lesz akkor ha nem megyek el templomba.
Mégis miért akarják ezt rám erőltetni?
9 én sem vallom azt, hogy aki ateista az hülye, és azt sem, hogy rá kell ezt az egészet erőltetni a gyerekre.
De aki ilyen fogyatékos, az vallás nélkül is ilyen lenne.
Épp ezért nem vagyok vallásos, amit leírtál. A kauzalitás jobban bejön, én a helyedben a szemükbe mondanám, hogy ne erőltessenek rám olyat, amit nem akarok, mert nekem van annyi lelki erőm, hogy ne kelljen hinnem felső hatalmakban.
Most ez szarul fog esni azoknak, akik hisznek, de ezt magadnak kell eldönteni, hogy akarsz-e, vagy nem. Én inkább a buddhizmusban hiszek, ha már nagyon kell mondani valamit.
Sajnállak, de tényleg. Tudom, hogy milyen szar, mert velem is ez van otthon, és amint elmúlok 18 költözök el, mert egyfolytában melózok emiatt is, stb.
Nálunk is az van, hogy semmit nem lehet megebszélni otthon. Az a vicces, hogy akkor is én avgyok a szar, ha nem is csináltam semmit. Nem értem. Nem drogozok, nem iszok, még egy rohadt buliba se voltam, bár, nem mintha akarnék menni. Egyetemre akarok járni, jól tanulok, vannak céljaim, de én vagyok a fekete bárány. :D
Ne add fel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!