Csontvázak a szekrényben?
Nekem egyik exem papája volt börtönbe , mert anno ilyen mezőőr volt és lelőtt egy cigánynőt, mert loptak.
Mai napig fent van róla a cikk.
Talán még él is az öreg.
Szólt h ne hozzam fel az anyja előtt a papát, mert nem szeret róla beszélni, ez nekik nagy szégyenfolt volt
Dédnagyapám világi pap volt(lelkész vagy mi) és mindenki tudta róla hogy nagy szoknyapecér volt, Mamám elmondása szerint az özvegyekhez járt. Alkoholista is és szigorú, irigy ember volt - szóval minden, aminek egy papnak nem kellene - ezért sem hittem soha az egyházi meg ilyen dolgokban.
Egyik másodunokatestvérem skizofrén és több bűncselekmény elkövetett, most szerintem fegyházban van.
Egyik dédnagymamám felakasztotta magát a kilincsre, mert mindig fájt a feje és nem bírta tovább.
Egy barátom sógora pedig 10 évig volt börtönben, mert páran összeverekedtek egy kocsmában és megölték az egyiket. 2 éve szabadult és alig tudja felfogni, hogy mi minden változott a világban, mennyit fejlődött minden (mobil, autók, internet stb.).
Van a rokonságban egy anya, aki olyan 15 éve bekerült valami vallásba és fanatikus lett - teljesen megőrült és leépült, pedig csak 40 körül volt akkoriban. Pár éve kezdett jobban lenni, de még mindig isten a minden neki. Nagyon ijesztő volt látni, hogy mennyire bele lehet őrülni valamibe. 2 lánya szenvedte meg a legjobban...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!