Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Csontvázak a szekrényben?

Csontvázak a szekrényben?

Figyelt kérdés
Barátnőm az elhunyt nagyszülei cuccai közt kotorászva régi ujságcikkeket talált a dédnagyapjáról, akit gyilkosság miatt kivégeztek. Ugy néz ki, a szülei tudták, csak előle volt titkolva. Nálatok milyen családi titkok derültek ki?

2021. júl. 21. 13:09
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
74%
Kösz, ismerem a szót, egyszerűen most így íródott le.
2021. júl. 21. 14:48
 22/37 A kérdező kommentje:
18-nem tudom betenni, a barátnőm rokona volt, nem az enyém. Azt se tudom, nála van-e a cikk, nem mutatta, csak elmesélte.De nem igazán volna képem elkérni.
2021. júl. 21. 14:53
 23/37 anonim ***** válasza:
97%

Nekem egyik exem papája volt börtönbe , mert anno ilyen mezőőr volt és lelőtt egy cigánynőt, mert loptak.

Mai napig fent van róla a cikk.

Talán még él is az öreg.

Szólt h ne hozzam fel az anyja előtt a papát, mert nem szeret róla beszélni, ez nekik nagy szégyenfolt volt

2021. júl. 21. 14:54
 24/37 anonim ***** válasza:
97%
Rokonom volt a martfűi rém, aki 4 embert biztosan megölt, de itteni szóbeszédek alapján még legalább két haláleset az ő lelkén szárad.
2021. júl. 21. 15:22
 25/37 anonim ***** válasza:
95%
Nagymamám egy kis faluban élt, szegény családból származott. Fiatal korában felment pestre, szolgáló lányként dolgozni. Ott megtetszett a gazdának, akitől terhes lett. Az elküldte a családtól, mielőtt ez kiderült volna. A gyerek megszületett a kis faluban. Ő lett az én apám. Így az igazi nagyapámat sosem ismertem. Bár lehet már nem is él.
2021. júl. 21. 15:24
 26/37 anonim ***** válasza:
94%

Dédnagyapám világi pap volt(lelkész vagy mi) és mindenki tudta róla hogy nagy szoknyapecér volt, Mamám elmondása szerint az özvegyekhez járt. Alkoholista is és szigorú, irigy ember volt - szóval minden, aminek egy papnak nem kellene - ezért sem hittem soha az egyházi meg ilyen dolgokban.

Egyik másodunokatestvérem skizofrén és több bűncselekmény elkövetett, most szerintem fegyházban van.

Egyik dédnagymamám felakasztotta magát a kilincsre, mert mindig fájt a feje és nem bírta tovább.

Egy barátom sógora pedig 10 évig volt börtönben, mert páran összeverekedtek egy kocsmában és megölték az egyiket. 2 éve szabadult és alig tudja felfogni, hogy mi minden változott a világban, mennyit fejlődött minden (mobil, autók, internet stb.).

Van a rokonságban egy anya, aki olyan 15 éve bekerült valami vallásba és fanatikus lett - teljesen megőrült és leépült, pedig csak 40 körül volt akkoriban. Pár éve kezdett jobban lenni, de még mindig isten a minden neki. Nagyon ijesztő volt látni, hogy mennyire bele lehet őrülni valamibe. 2 lánya szenvedte meg a legjobban...:(

2021. júl. 21. 16:23
 27/37 anonim ***** válasza:
91%
Nekem anyám mindig azt mondta, hogy az ő apukája, vagyis a nagypapám még a születésem előtt szívbetegségben elhunyt. Később pszichiátriára kerültem, ahol anyám beszélt az orvosommal a családunkban előforduló betegségekről úgy, hogy én nem hallottam. A több napos vizsgálat végén közölte velem a pszichiáter, hogy járnom kell majd kontrollra, ugyanis a nagypapám is pszichiátriai beteg volt és nálam is fennáll több betegség kialakulásának az esélye. Otthon megkérdeztem anyámat, hogy milyen betegsége volt a nagypapámnak és hogy erről nekem miért nem mondott senki semmit. Akkor tudtam meg, hogy a nagypapám bipoláris zavarban és paranoid skizofréniában is szenvedett, valamint alkoholista is volt. Szegény hat éves koromig élt, de egy otthonban volt végig. A szüleim mindig azt mondták nekem, hogy halott és a közelébe sem engedtek. Így utólag nagyon szomorú vagyok, hogy sosem találkozhattam a nagypapámmal, de még csak egy fényképet sem láthattam róla soha. Lehet, hogy ő még csak arról sem tudott, hogy én megszülettem, ugyanis a szüleim sosem látogatták meg. Lehet, hogy sehogyan sem tartották vele a kapcsolatot. Anyám mindig is gyűlölte őt, de semmivel sem vált jobb szülővé nála. Ugyanúgy vert engem, mint ahogy őt verhette az apja. Időközben engem is bipoláris zavarral diagnosztizáltak, tehát a nagypapámra hasonlítok. Nagyon szomorú voltam és féltem, amikor mindezt megtudtam. Többet nem is mertem a szüleimtől kérdezni, mindig is nagyon rossz volt velük a kapcsolatom. Nyugodj békében, nagypapa! :(
2021. júl. 21. 16:25
 28/37 anonim ***** válasza:
74%
26-os, hogyan lehet egy kilincsre felakasztani magad? :o
2021. júl. 21. 16:32
 29/37 anonim ***** válasza:
93%
28as: lefekszel a kilincs alatt, a kilincsen a kötél. Így nem nyúlsz meg és nem kapálózol, hanem megfulladsz. Elvileg ez egy egész fájdalommentes halál. Apósom munkatársa is a munkahelyén akasztotta fel hasonlóan magát kerítésre - pár nap múlva a bűz miatt találták meg (nagy gazos ipari udvar).
2021. júl. 21. 16:36
 30/37 anonim ***** válasza:
91%
Nagymamámék 16-an voltak testvérek. Ebből 8 kiskorában elhunyt. Nekem elmondta vagy 12 éves koromban. De nagyapám egészen a nagymamám haláláig úgy tudta, hogy csak 11-en voltak.
2021. júl. 21. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!