Kinn hagytam a meggyes sutemenyt a szekrenybe estere, lehet valami baja? Lenn irom mik vannak benne
Figyelt kérdés
Tojas , kefir, cukor,liszt,sutopor,vaniliascukor,
Inkabb a kefir es a tojas miatt kerdezem.
Most tettem be a hutobe ahogy eszre vettem:/
Sztetek eheto meg?
2021. jún. 22. 07:18
1/11 anonim válasza:
Én nem kockáztatnám meg. De az illatából csak tudod.
2/11 anonim válasza:
HA a kefir meg a tojás a tésztában van és már megsült, akkor egyáltalán nem romlékonyabb, mint a liszt és társai, problémát csak a nyers kefír vagy tojás jelentene.
3/11 A kérdező kommentje:
Nem budos :)
2021. jún. 22. 07:52
4/11 anonim válasza:
2-3 napig eláll szobahőmérsékleten is. Mi ha csinálunk hasonlót, sosem szoktuk berakni. Hamarabb elfogy.
5/11 A kérdező kommentje:
Csak azert gondoltam hogy lehet valami baja mert ilyen meleg van
De nem budos :) beraktam a hutobe mar kesobb meg kostolom :) sima kevert meggyes sutemenyrol van szo
2021. jún. 22. 08:10
7/11 anonim válasza:
Az olyan elöl hagyott élelmiszerekben, mint például a húsok, a tojás, a tejtermékek, szobahőmérsékleten nagyon gyorsan elkezdenek szaporodni a baktériumok, többek között az E.coli, a listeria vagy akár a salmonella, melyek ideális körülmények között már viszonylag rövid idő alatt, például egy délelőtt folyamán is képesek olyan mennyiséget elérni, hogy az veszélyes lehet, és betegséget okozhat, ha valaki különösen érzékeny.
8/11 anonim válasza:
9/11 anonim válasza:
7-es, előbb tájékozódj, mielőtt feleslegesen okoskodsz.
Kérdező, miért kéne egy süteményt - amiben nincs nyers alapanyag - hűtőbe tenni?
Én a csokibevonatosokon kívül soha nem teszek be ilyesmit, minek? Semmi baja nem lesz egy dobozban.
10/11 anonim válasza:
:) 9es netről másoltam ,nem okoskodok okoska:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!