Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kinn hagytam a meggyes sutemen...

Kinn hagytam a meggyes sutemenyt a szekrenybe estere, lehet valami baja? Lenn irom mik vannak benne

Figyelt kérdés

Tojas , kefir, cukor,liszt,sutopor,vaniliascukor,

Inkabb a kefir es a tojas miatt kerdezem.

Most tettem be a hutobe ahogy eszre vettem:/

Sztetek eheto meg?

2021. jún. 22. 07:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%
Én nem kockáztatnám meg. De az illatából csak tudod.
2021. jún. 22. 07:39
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
HA a kefir meg a tojás a tésztában van és már megsült, akkor egyáltalán nem romlékonyabb, mint a liszt és társai, problémát csak a nyers kefír vagy tojás jelentene.
2021. jún. 22. 07:44
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem budos :)
2021. jún. 22. 07:52
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
2-3 napig eláll szobahőmérsékleten is. Mi ha csinálunk hasonlót, sosem szoktuk berakni. Hamarabb elfogy.
2021. jún. 22. 07:52
 5/11 A kérdező kommentje:

Csak azert gondoltam hogy lehet valami baja mert ilyen meleg van

De nem budos :) beraktam a hutobe mar kesobb meg kostolom :) sima kevert meggyes sutemenyrol van szo

2021. jún. 22. 08:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja.
2021. jún. 22. 12:34
 7/11 anonim ***** válasza:
12%
Az olyan elöl hagyott élelmiszerekben, mint például a húsok, a tojás, a tejtermékek, szobahőmérsékleten nagyon gyorsan elkezdenek szaporodni a baktériumok, többek között az E.coli, a listeria vagy akár a salmonella, melyek ideális körülmények között már viszonylag rövid idő alatt, például egy délelőtt folyamán is képesek olyan mennyiséget elérni, hogy az veszélyes lehet, és betegséget okozhat, ha valaki különösen érzékeny.
2021. jún. 22. 12:53
 8/11 anonim ***** válasza:
2021. jún. 22. 12:56
 9/11 anonim ***** válasza:

7-es, előbb tájékozódj, mielőtt feleslegesen okoskodsz.

Kérdező, miért kéne egy süteményt - amiben nincs nyers alapanyag - hűtőbe tenni?

Én a csokibevonatosokon kívül soha nem teszek be ilyesmit, minek? Semmi baja nem lesz egy dobozban.

2021. jún. 22. 13:18
 10/11 anonim ***** válasza:
:) 9es netről másoltam ,nem okoskodok okoska:)
2021. jún. 22. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!