Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Megtudtam egy kegyetlen...

Megtudtam egy kegyetlen dolgot a nagyszülőmről, akit halála után is évekig csodáltam; most nem tudom holtában tisztelni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2021. máj. 21. 17:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%
Mi volt az?
2021. máj. 21. 20:52
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
Az en nagyanyamnak rengeteg abortusza volt. En emiatt nem tudom ot tisztelni es rendkivul gonosznak tartom. Mindig ugy beszelt errol, mintha egy kilo almat vett volna a boltban. Azok a nok, akik elvetettek a kisbabajukat, altalaban vegtelen szomorusaggal beszelnek errol,es igyekeznek, hogy ez ne forduljon elo ujra,es ne kelljen ujra atelniuk. A nagymamam az abortuszt affele fogamzasgatlasnak tekintette.
2021. máj. 21. 23:00
 13/16 anonim ***** válasza:
87%

12-es: és gondoltál már arra, hogy akkoriban NEM VOLT fogamzásgátlási lehetöség???

Másrészt akkoriban az emberek nem engedhették meg maguknak, hogy mindenen lelkizzenek, mert egyszerüen nem volt rá energiájuk, a megélhetéshez sokkal több testi és lelki befektetésre volt szükség!

2021. máj. 22. 08:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt mondom. Hogy itt nem arrol van szo, hogy nem volt lehetosege. O ezt egy teljesen normalis vedekezesnek tekintette. Nem veletlen volt neki kozel 10 abortusza. En tudom, hogy regen nem volt ennyi lehetoseg a vedekezesre, nem volt ennyi gyogyszer, de nem nagyon hallottam ilyenrol, akinek ennyi lett volna...masreszt a hozzaallasa is mondom, hogy olyan, mintha csak egy darab kiflirol beszelt volna....
2021. máj. 23. 23:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, miről van szó, gyerekek! Privát sikerült megtudnom. A véleményem pedig, hogy nem csodalom, hogy megszűnt a tisztelet. Én lehet, hogy pszicológushoz kerültem volna, ha ilyennel szembesülök.
2021. máj. 25. 08:28
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Gyerekmolesztálás?
2021. máj. 25. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!