Milyen nagymama az ilyen?
ez egy jó mama :D tipikusan olyan ember a családokban, akit el kell kerülni :) lehet nekem volt rossz nagyszülői gárdám, de őszintén örülök h nem él már jórészük. ha le is leszek pontozva..
anyum apja egy bántalmazó szadista volt, nem is ismertem soha, anyja alkoholista, ő is meghalt, nem vágyott soha arra, h lássa az unokáit. anyum próbálta az egész életét úgy alakítani, hogy sose hasonlítson rájuk.
apum felől.. apja tőlem kb 20 km-re lakik, olyan városba, ahova középiskolába jártam, és OKJ-t végeztem, ma pedig ott dolgozom. életembe kétszer láttam, akkor se volt benne semmi köszönet. anyja egy rosszindulatú vénasszony volt, aki lehúzott mindenkit pénzzel, tipikus mártír volt, és zaklatta az egész családot, amikor csak tudta :)
vannak családtagok, akiket el kell felejteni örökre, és mérgelődjenek maguknak.. a családot nem mi választjuk, csak kapjuk, el lehet hagyni őket örökre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!