Pàrom nagymamàjàhoz màrcius óta nem megyünk,ettől lehet valami baja?
Nem szeretnénk,hogy elkapja a vírust,mert 90 éves ès mi dolgozunk.
2-3 hetente szoktunk menni hozzà kb fél óràra a folyosora beszelgetni.
Maszkban.
Szerintetek nem rossz ez így neki?
Szerintünk rossz.
Amúgy mi az istenért nem kérdezitek meg tőle?
Ezt én annyira nem értem...
Hát hogy a francba ne lenne rossz? Semmi szociális kapcsolata nincs. Azért nem mentek, mert hátha elkapja? Most nem azért, de 90 éves biztosan szép életet élt, és ha meghalna, az életkor amit megélt az is viszonylag szép lenne. Most ez csúnya lesz, de mégis mit vártok, mit akartok meddig éljen? 120 éves koráig? Szerintem egyértelmű,hogy az ő korában már minden nap ajándéknak számít, és pont ebből kifolyólag én biztos nem fosztanám meg az unokák adta örömtől.
Az én nagyanyám is 85 éves, és én bizony látogatom mióta kirobbant ez a szar, és a dédunokáját is viszem. Az ő korukban már a végelgyengülés is bejátszik, így én nem teszem ki annak,hogy úgy haljon meg,hogy egy éve nem látott minket, nem nyitottuk rá az ajtót. A lányom másfél éves, ha nem mentünk volna az egész csecsemőkoráról is lemaradt volna.
Nagymamám 82 éves, hálisten nagyon jó állapotban van, de fiatalabb nem lesz... Találkozom vele, a koronától függetlenül is.
Valószínű ő is végiggondolta, hogy ez akár az utolsó éve is lehet, úgyhogy továbbra is rendszeresen kijár, találkozik a barátnőivel, testvéreivel... Szerintem neki van igaza.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!