Mit tehetek ilyenkor? (Nagyszűlő gondozása 23 évesen) Többit leírom kommentbe.
Mit tehetek ilyenkor? Házi ápoló mikor jön ki?
(Nagyszülő gondozása 23 évesen) Többit leírom kommentbe.
A mamámat pelenkázni kell, mosdatni, meg adagolni a gyógyszerét, evvel ment el 2 nyaram, meg avval hogy takarítottam, köszönömöt meg ilyesmit nem kaptam csak azt, hogy már megint hova raktam el azt ami neki kell.
4-en vagyunk egy háztartásban. Öcsém tojik a dolgokra, nem takarít, felvan háborodva, ha nincs kaja, retkes a szobája, csúnyán beszél és iszonyatosan pofátlan.
Apám meg dolgozik, amikor kedve van hozzá, jár horgászni, meg bulizni, ő a nyáron vagy négyszer, ha nem többször volt buliban, én egyszer sem, mondjuk nem is vagyok bulizós típus, de a városba szoktam menni havi egyszer kétszer, megkérdezi, hogy hova megyek és hogy minek, na meg jár strandra arra van pénz... Szeptembertől egyetemre megyek, ma ilyet szól, ki fogja a mamát gondozni ez nem az ő dolga, eddig a barátnője jött pelenkázni, engem akar visszatartani. Ha kihagyom az egyetemet nem hiszem hogy jövőre felvesznek teljesen kijövök a gyakorlatból, és otthon e fogok dilizni, pénzem nem lesz mert nem mehetek dolgozni mert nekem kell a mamát ápolni.
Igen már írtam ide evvel kapcsolatban.
Ez a gyereke gondja
Menj egyetemre. Vegyen fel apolonot, vigye oda a csajt, tok mimdegy. Ettol az eketednek mennie kell. Majd hetvegen segitesz. Az o elete se allt meg, meg horgászgat meg bulizgat is
Koleszba felvettek?
Háziorvos tud intézni ápolót, csak intézkedni kell.
Mindenképpen menj egyetemre, eszedbe se jusson kihagyni az évet, bármit is mond az apád. Ez az egyetlen lehetőséged a szabadulás rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!