Nagypapa lehüly ézi a gyereket?
Sziasztok! Kb 1 hete hogy a kislányom az udvaron az egyik széléről levett egy kést és elkezdett vele szaladni.
Én akkor megkérdeztem ki volt ez az "idióta ". Hozzáteszem van egy hely ahol tartjuk magasan a késeket használat után.
Ma pedig hallottam amikor apukám azt mondta hová tegyem a csavarokat hogy ez a hülye gyerek ne nyúljon hozzá?! Nekem ez borzasztóan rosszul esik.
Nekem se esne jól ha leidiótáznának azért, mert letetettem egy kést az asztalra.
Hány éves ez a gyerek, aki feléri az asztalt aztán késsel szaladgál?
Most miért pontoztatok le?
9-es válaszoló...
Ezer éve feltesszük a polcra a szerszámok mellé! Akinek kell elveszi, majd vissza rakja. Kertes ház, nem lehet mindig mindenki a nyomában, és nem tudom pórázra tenni mint a kutyát. Mondjuk végül is igen, valószínű ha egy 90 cm magas gyerek eléri a széléről mert úgy van oda téve hogy véletlenül sem akkor már az asztal közepére tenné véletlenül.
Mondjuk jöhetnek a kommentek hogy a saját házakba hadd tegyenek oda valamit ahová akarnak... legtöbb kérdésnél ugyis csak ezt látni. :D
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam hogy normális dolog lehülyézni egy gyereket... igy a kérdésem értelmét veszti. Nem kérek több választ köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!