Akinek nincs facebookja, de nagyszülőknek igen, milyen kompromisszumokat kötöttetek a gyerekkel kapcsolatos fotók terén?
Kedves 9!
Például egy családi eseményen te hogy akadályoznád meg hogy kép készüljön a gyerekről? Mindig ott setenkedsz mások háta mögött ellenőrízve hogy mit csinálnak éppen a telefonjukon? Vagy előre lekéne adatni velük a telefont? Legközelebb majd kirakok egy kiskosarat, hogy mindenki oda rakja a telefonját. Véletlenül se kéne felnőtt embereknek megérteniük, hogy a nem az nem.
És nem nem gondoltam hogy amikor képet kérnék a férjemtől azt vissza kell tartani, mert felnőtt létükre nem képesek egy egyszerű kérésnek eleget tenni. Első gyerek, első unoka, első tapasztalat.
De ha te megkérsz valakit hogy ne adjon csokit a gyerekednek, és utána add, akkor te vagy a hibás?
Ne haragudj, de látod, hogy fotóz, szólsz, hogy legyen kedves, tegye el. Ennyi. Bevarrták a szádat?
Mondjuk egyszer láttam anyósom Facebook oldalát, és mindenről posztol,még az ebédjéről is napi szinten, így nem érzi hol a határ.
Érdekes, az elején még tudtad, hogy ilyen az anyós, most már nem számítottál rá. Legközelebb előre gondold végig a mesét.
Nem, nem számítottam arra hogy ha azt kérem egy FELNŐTT nőtöl, hogy ne posztoljon a gyerekemről akkor azt csakazért is megteszi.
Igen EGYSZER láttam amikor a gyerekről felrakott képet is, mint említettem nincs facebookom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!