Imádom az unokámat, mégsem engedik, hogy lássam! Miért?
Az chron-betegseg es nem vicc!! Unokatestveremnek is az van. Nem ehet semmi liszteset, tul rostosat, tejtermeket, mert vereznek a belei. Igen vereznek!!!
Te egy ostoba nagymama vagy. Nezz utana a chron betegsegnek. Sajnos egyelore gyogyithatatlan, csak meg lehet tanulni egyutt elni vele.
Ha tenyleg chronos, epp azzal a chipsszel teszel rosszat. Nem tudhatod hanyszor kakilt szgenykem vereset a te kajaid miatt.
Fogd be a szad, eloszor is nezz utana a chron betegsegnek, utana okoskodj. Ostoba.
Te jo eg, most latom hogy menyecske irta..
Hat te sem vagy ép....
Sajnos nem egészen kamu a kérdés, én a meny vagyok
Pont ezért kamu. Mire jó ezzel szórakozni? Buta vagy, mint a tök. Menj dolgozni inkább.
Nem vagyok anyós, se meny, éppen ezért megvan a józan eszem. Miért kell elzárni az unokát a nagyitól azért, mert nem a ti étrendeteket követi?
"Sajnos már nem találkozik a nagyival, mert nem volt hajlandó az étrendjének megfelelően etetni."-írja Jolika, és villog a feje, hogy sikerült megbüntetni az engedetlent.
Miért nem csináltok akkor egy olyan programot, ahol van nagyi, van unoka, meg vagytok ti. Nem tudja sutyiban etetni, de mégis találkozik nagyi és unoka.Ja, akkor nézni kellene egész nap a nagyi képét; meg akkor hol lenne a büntetés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!