Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mennyi idős korotokig tartózko...

Mennyi idős korotokig tartózkodtatok hosszabb ideig a nagyszüleiteknél?

Figyelt kérdés
Mármint, hogy ott töltöttetek akár egy hetet vagy pár napot.

2020. máj. 28. 20:26
1 2
 11/15 anonim válasza:
31%
Max 10 perc. Annál többet nem bírok/nem bírtam a temetőben lenni. 5 éves koromtól kezdve félévente kimegyek hozzájuk.
2020. máj. 29. 11:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#11 a fekete humor! Magyarul nem volt alkalmad rá.
2020. máj. 29. 11:30
 13/15 anonim ***** válasza:

25, mivel együtt éltünk.

A másikkal nem voltam soha jóban, talán életemben 1 éjszakát voltam nála

2020. máj. 29. 15:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én minden szünetet náluk töltök :)
2020. máj. 29. 15:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

10 éves koromig kb az egész nyarat töltöttük ott vagy majdnem az egészet. Vannak emlékeim amúgy, hogy nem nagyszülőknél, hanem más rokonoknál voltam vagy nyár közepén indultunk le a nagyszülőkhöz.

Falun laktak és számomra az nem olyan izgi élőben, mint, ahogy leírják a neten. Néha elmentünk valahova, ami nem volt rossz, de azon kívül csak ott lehetett lenni. Az utcára nem igen engedtek ki, az udvaron semmit sem lehetett csinálni, de perste feltaláltam magam, játszottam, csak, mondjuk a gyerektársaság hiányzott. A nagyszüleim szigorúak voltak, szóval ezért se éreztem túl jól magam ott.

11, 12, 13 és talán 14 éves koromban már tesó nélkül töltöttem ott majdnem egész nyarakat, de azért fel-fel jártam Pestre 1-2 alkalommal. Ahogy idősödtem, annál kevésbé szerettem ott lenni, mert akkor már a játék se vonta el a figyelmemet és a nagyszülők ugyanúgy nem engedtek el pl egyet sétálni vagy biciklizni egy nagyobb kört. 15 és 18 éves korom között már csak 1-1 hetet töltöttem ott nyáron, ugyanebben a szigorban. 2* elmeheztem sétálni, egyszer kb két perc múlva felhívtak, hogy hol vagyok már, egyszer egy privát hívást akartam intézni és a nagymamám elengedett és már keresett 5 perc múlva az utcán, hogy hová tűntem. Szóval engem már fullasztott ez, hogy állandóan ott vannak, elolvassák az üzeneteimet, a naplómat, kihallgatják a beszélgetéseimet, illetve tömnek, de úgy, hogy rosszul voltam az ételmennyiségtől, meg szigorúak.

Leérettségiztem. Utána nem igen jártam le, max 1-1 napra.

2020. jún. 7. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!