Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért viselkedik így velem a...

Miért viselkedik így velem a nagyapám?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, nagypám 78. Kertesházban lakik, sokszor megyünk hozzá, van, hogy sokat segítek a kerti munkában. Egyik napon nyáron kimegyek a fészerbe, előveszem a fűkaszát (elég modern, stihl ráadásul) és azt veszem észre, hogy az üzemanyag csövet megette a benzin és szinte szétmállott a benzincsonk körül. Valszeg rossz fajtát vett hozzá nagyapa anno, ami nem benzinhez van, vagy egyáltalán nem is benzincső. De ez mellékes. Mondom neki: Nagyapa nem jó a fűkasza, a benzin feloldotta az üzemanyagcsövet. Erre elkezdett engem szidni, hogy hát persze, hogy nem jó, mert elvágtad. Mindent tönkreteszel. Semmit nem szabad a kezedbe adni, mert azonnal tönkremegy. És ez megy egy ideig, hiába mondom neki, hogy de hát hozzá se nyúltam, most mentem ki. Nézd meg. ez szerinted vágás? Ahogy hozzáérek mintha olvadt lenne úgy ragad az ujjamhoz a benzincső (mert nem bírja a benzint).

Nagyapa megnézi, mondja: Hát látom ,hogy nem jó, nekem ne mondjad.. Én: De nem én tettem tönkre, ez nem benzinhez való cső. Ezt oldja a benzin egy idő után.

Most jön a kabaré: Nagyapa: Nem te vágtad el persze, hát ki? magától ment tönkre biztos..

Az utóbbit nem is értem. Persze, hogy magától megy tönkre. Ezért vannak szervízek. Az autót se azért visszük szervízbe, mert csak úgy kedvtelésből tönkretettük. Bármi elromolhat.

2020. máj. 14. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd rá. Ne segítsél neki.
2020. máj. 14. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Már idõs, hadd rá. Ha te azt állítod, hogy az ég kék, õ skkoris azt fogja mondani, hogy márpedig az zöld. Hiába tudod, hogy neked van igazad, és ez felbåsz, nem tudsz mit csinálni. Ignoráld!
2020. máj. 15. 03:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Soha nem fogja bevallani, hogy hibazott vagy hulyeseget csinalt. Hagyd ra, mast ugysem tudsz vele.
2020. máj. 15. 14:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Sok öreg megh_lyül sajnos, ha ez elkezdődik, hiába győzködöd bármiről. Nagyapádnál elkezdődött.
2020. máj. 20. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!