Kötelező nekünk vinni a gyerekelet?
Figyelt kérdés
Külföldön lakunk de a nagyszülök hetente 1x erre járnak de hozzáteszem sose jönnek be a 2 kis unokájukhoz.
A férjem szülei nem igazán háborodik fel a férjem rajt mondván majd ha megyünk haza mi elvisszük a gyerekeket.Mellesleg az abból áll,hogy a pici a kezembe a nagyobbik pakol játszik.Nem foglalkoznak velük.Anyósom.folyton piszkál ex barátnőkkel gyerekekkel kapcsolatba stb stb...4 éve vagyunk házasok...vajon most tényleg én vigyem be mindig?Ezek szerint leszarják a gyerekeket hisz itt mennek el elöttünk sose jönnek be.Szerintem ez nem egy rendes dolog ha szereti az unokákat.Persze én vagyok a rossz a férjem.szerint mert ezzel foglalkozom,hogy csesznek bejönni.Vélemény?
2020. febr. 19. 10:08
1/4 anonim válasza:
Gondolom egyértelmű, hogy nem kötelező vinned. Láthatást illik biztosítani, de az nem azt jelenti, hogy te viszed.
2/4 anonim válasza:
Kibírod, hogy elviszed őket. Ha azt is nehezen viseled, őrülj, hogy nem mászkálnak hozzátok.
3/4 anonim válasza:
Ha meg minden alkalommal bemennének amikor arra járnak az lenne a bajod, hogy folyton a nyakatokra járnak. Mindig van valami, amibe bele lehet kötni.
4/4 anonim válasza:
Annak oka van (és nem is kicsi), ha külföldön ott járnak el hetenként a házatok előtt és nem mennek be hozzátok. Derítsd ki ennek az okát és minden világos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!