Temetőbe illik kamillavirágot vinni?
Amit én a temetőbe viszek, azt annak a szerettemnek viszem, aki ott nyugszik. Az érdekel, hogy ő örülne-e neki, nem pedig a többi ember véleménye. (Van ismerősöm, aki édesapja kedvenc sörét viszi a temetőbe. Szerintem jó teszi.)
Vittem már ki gyerekrajzot is. Nem érdekel, ki szerint illik és ki szerint nem. Ha az én drága nagyim látta odaföntről, ő biztosan mosolygott. Ez érdekel, semmi más.
Szerintem sincs olyan, hogy illik-nem illik. Ha szerinted ez a nagyszüleidnek jól esne, akkor kit érdekelnek más emberek? Én kifejezetten utálom a tipikus temetős virágokat. Viszek inkább szép színes gerberákat, vagy bármit, ami tetszik és úgy gondolom, hogy az adott elhunyt szerettemnek is tetszene.
Sokak szerint színes virágot sem illik vinni, csak fehéret, max bordót. Kit érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!