Rossz anyák karácsonya avagy túl ragaszkodó nagyi?
Én attól dilizek be, hogy nem tudsz helyesen írni, tagolni, gondolkodni, fogalmazni. Idenyomsz egy tömböt és mintha levegőt sem vennél közben. Iszonyat! Olvasd már vissza magadat!
Mit tegyél? Te bedilizés helyett húzd meg a határokat, hogy pl. ki mikor mit tehet (unokázás), állj a sarkadra és amikor legközelebb anyuka megint 5 éves szinte kezel téged, oszd ki!
Azért állít be, mert nem dobtad még ki. Nem kapcsoltad aki a csengót, telefont, a face-t, nem tudsz vele konfontálódni. Nincs magánéleted, mert anyád zsarnokoskodik feletted - és ezért, mert hagyod.
De beállít és a gyereket mindig elviszi,
direkt édesgeti,és a gyerek sír érte ,menni akar mindig vele,így engedem.
jó lenne kis tábolság,hogy néha mi megyünk és kész,
de mindig váratlanul jön,
és ha hisztizik a gyerek hogy ne engedjem el?
De már többet van nála mint itthon,
vagy anyám van itt,
mindig a gyerekkel akar lenni.
nincs saját élete.
Na így már el tudtad olvasni egyes? Tudsz olvasni?
Miért baj, hogy sokat van a gyerek a nagymamájával? Valamit rosszul csinál vele?
Ha nem, akkor hagyd őket. Mintha féltékeny lennél, hogy a gyereked jól érzi magát a nagymamájával.
Nem eltiltani kell meg kizárni! Bedilizni meg végképp nem!
Próbáld meg elérni, hogy a saját gyereked hozzád ragaszkodjon úgy, vagy még jobban, mint a nagyanyjához!
Mert a nagyi biztosan valamit nagyon jól csinál, ha a gyerekednek nem te vagy az első!
Én csak minden hétvégén voltam a nagyszülőknél,lassan 40 éves vagyok,de úgy begurultam múltkor anyámra,hogy bizony a fejéhez vágtam h mindig lepasszolt,és én mindig mamámat szerettem,nem őt.Hát ez van,számíts hasonló beszólásokra,hogy őt jobban fogja szeretni.És hozzátenném,nem azért szerettem őt jobban mert mindent megengedett,hanem kissé ellenkezőleg.Voltak szabályok,viszont mindig meghallgatott akármilyen problémám is volt.
Változtatnék,megmondanám neki hogy hétköznap ne vigye,legyen nektek is kialakult rendszer,hétvégén mehet,mert ez így nagy összevisszaság,a gyerek csöppen ide-oda rendszertelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!