Mi a véleményetek arról, ha a nagymama magával viszi a 16 hónapos unokáját a mosdóba, amíg pisil (mármint a nagymama)?
Nem idegen helyen tette,pl.étteremben,hanem otthon.Azt mondta azért,hogy ne legyen egyedül a gyerek,és különben kint volt a macska is,nem akarta,hogy odamenjen hozzá.Volt járóka,ahová betehette volna arra a pár percre.A kisgyerek kíváncsi,de a szülők nem szokták bevinni magukkal,volt már,hogy belopózott,amikor nyitva maradt az ajtó,és belenyúlt a WC-be.Nem szokott sírni,amíg kint megvárja azt,aki végez,kopogni szokott az ajtón,anyukája vagy apukája meg visszakopog,ez nagyon tetszik neki.
Az én véleményem szerint az rendben van,ha a szülő beviszi,de más ne tegye.
Érdekel a véleményetek.Rendben van,hogy bevitte magával a nagymama?
Mi is otthon voltunk,csak én közben pakoltam.Amikor bejöttem,kerestem őket,mert nagy csend volt.Akkor mondta,hogy a mosdóban vannak.
Elfogadom a véleményeteket,hisz ezért kérdeztem.De még egyszer leírom,a járóka is ott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!