Nálatok is jellemző, hogy az öregek lenézik azokat, akik egyetemre járnak, vagy szellemi munkát végeznek?
Nem is csak az öregek. Velem az volt a bajuk, hogy későn vállaltam gyereket. Értsd: nem 21-22 évesen, hanem 30. Mert miért a karrier az élet.
Egyébként kb. a nem diplomások zöme ezt művelte. Nekem sosem volt bajom senkivel, mégis azt hallottam vissza, hogy én vagyok a semmirekellő, mert nem gyárban szalag mellett robotolok 12 órában,mint ők.
szerintem inkább a diplomások nézik le a dolgozó embereket(a kérdésedből ezt lehet leszűrni nálad is)
te még semmit nem tettél le az asztalra de nagyra vagy magaddal mert főiskolára jársz...
Amugy a diploma milyensége sem mindegy.
Nem mindegy hogy van tényleges tudás a papirod mögött vagy csak egy papirfecni amivel kitörölheted a sejhajodat.
Nálunk nem jellemző.
Én vagyok az első diplomás a családban, mindenki nagyon örült neki, szurkoltak, hogy sikerüljön. Ennek ellenére mégis gyárban robotolok a szalag mellett, mert többet fizet, mint a végzettségem. Na bumm. A család ezt is megérti, csak sajnálnak, mert tudják, hogy nehezen bírom az éjszakázást.
De a lényeg, hogy egyik miatt sem néznek le, nem szólnak be.
akkor ezek szerint BÜFÉ szakon végeztél
minek akkor a diploma?
Hogy elmondhasd hogy van diplomád?
Miközben olyan beosztásban dolgozol amihez a 8 osztály is elég:D
Erről írtam fentebb
Nem mindeg ymilyen diplomája van az embernek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!